Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Dolce & Gabbana 2018 tavasz/nyár

2018. január 31. - Antalfy Krisztina

Számomra az olasz életérzés olyan, mint egy nagy adag erős Pista a húslevesemben, nagyon erős, de imádom. Szeretem az olasz ételeket, italokat, a milánói divatot és a semmihez nem hasonlítható olasz temperamentumot. Így nem is csoda, hogy  szinte már túlontúl rajongok Domenico Dolce és Stefano Gabbana párosáért. A márka legújabb kollekcióját ezúttal is a gazdag díszítettség, az élettel teli, színes nyomatok, a hatalmas virágok és a lélegzetelállító kiegészítők jellemzik. Én totál oda vagyok az egész tavaszi-nyári kollekcióért.

dolce-and-gabbana-summer-2018-woman-advertising-campaign-07.jpg

Persze nem azt mondom, hogy idén tavasszal feltétlenül szerezz be néhány D&G szépséget (nem túl olcsó), de szerintem annyira nőiesek ezek a homokóra alakot kiemelő, tradicionális szicíliai stílusjegyekkel ellátott fűzős darabok, meg a hatalmas virágmintájú selyem ruhák, hogy ha másra nem is jók a kollekcióról készült képek, legalább kicsit inspirálódhatunk belőlük. Egy ilyen télies nap szinte már élvezet ránézni ezekre a színes darabokra, a gondolán hajókázó lányokra és Velence nyüzsgő forgatagára. Megjött a kedven egy tál spagettihez! 

dolce-gabbana-spring-summer-2018-campaign12297.jpgdolce-gabbana-spring-summer-2018-campaign87155.jpgdolce-gabbana-spring-summer-2018-campaign127653.jpgdolce-gabbana-spring-summer-2018-campaign57688_1.jpg

Forrás/ Képek:
Fashiongonerogue

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

 

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2913621036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása