Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Miss Sporty újdonságok // TESZT

2018. január 31. - Antalfy Krisztina

Vigyél matt árnyalatokat a mindennapokba!

Ok, tudom, hogy még távol a tavasz, a jó idő, a szabadtéri kikapcsolódás, de nem árt, ha már most beszerzünk néhány élénk színű darabot a gardróbunkba, és  felcseréljük sötétebb árnyalatú sminktermékeinket pár vidámabb ajakrúzsra, körömlakkra és szemhéjpúderre.  Az alábbi posztban elhoztam a Miss Sporty újdonságait, melyekkel játékosan érhetsz el természetes, mégis ragyogó sminket. Ajánlom minden édes kislánynak, és azoknak a nőknek, akik imádják megmutatni gyermeki lelküket a világnak.

received_1652425901492647-01.jpeg

Ebben a kollekcióban minden puha, matt, nude színekről és bársonyos textúrákról szól.  

1. Miss Sporty Matte to Last 24H krémes rúzs

Termékről:

A Matte to Last 24 HR krémes ajakrúzs bársonyosan lágy formulája és élénk színei mindenkit rabul fognak ejteni. Kényelmes és könnyű viselet az ajkakon, amelynek kényeztető formuláját kókusz és E-vitamin teszik gazdagabbá. Csók és vízálló, ráadásul akár 24 órán át az ajkon marad.

Szerintem:

Legnagyobb bánatomra a hideg, szeles időben könnyen kiszáradnak az ajkaim, emiatt ilyenkor nem szívesen használok rúzsokat, azonban a megfelelő ajakradír és hidratáló után egy krémes ajakrúzs még nekem is jól áll.

received_1652425691492668-01.jpeg

Három árnyalat került hozzám: 110 vibrant mocha, 200 live rose, 300 vivid red. Ezt külön nagyra értékeltem, hisz a két nude-rózsaszín árnyalattal bármikor adhatok egy kis színt az amúgy visszafogott, hétköznapi sminkemnek, míg a dögös vörössel máris alkalmi, vagy épp partiképes ajkakat varázsolhatok magamnak. Felkenve nem túl látványos, ugyanakkor ápolt, természetes hatást kelt a két matt rúzs, míg a vörös szín egy leheletnyi szájfénnyel kombinálva, igazán csókolni való ajkakat kölcsönöz, ami remekül illik akár egy Valenti napi randevúhoz is.

img_0404-01.jpeg

Illata kellemes, felvitele könnyű, bár nekem kissé túlságosan is ajakszínű, így a nude színeket általában a pirossal kombinálva használom. Felvitele után hamar megszárad, de az ajkaim nem cserepesedtek, vagy repedeztek ki tőle. Bár szerencsére nem ragad, a tartósságával nem igazán vagyok megelégedve. Nem rossz, de szerintem még van hova fejlődnie. 

Ár: 1099 Ft

2. Miss Sporty Fabulous szájkontúr ceruza

Termékről:

A krémes formulájú Fabulous szájkontúr ceruzák tökéletesen illeszkednek a Matte to Last 24 HR krémes ajakrúzsokhoz.

img_0399-01.jpeg

Ár: 499 Ft

Szerintem:

Utoljára valamikor a gimis éveimben használtam szájkontúr ceruzát, de amióta hozzám került a Miss Sporty Fabulous 3 szájkontúr ceruzája, ismét rákattantam. Finom, krémes, így könnyedén felkenhető. Rúzzsal együtt igazán szép, de a tartósság területén ennek is vannak még hiányosságai. Az viszont tetszik benne, hogy szépen belesimul a szám színébe, ugyanakkor ad egy finom kontúrt neki.


3. Miss Sporty Insta Mousse Matte alapozó

Termékről:

Az Insta Mousse Matte alapozónak köszönhetően vége a tökéletlen bőr korszakának! Eljött  a #nofilter időszaka, amikor semmi másra nincs szükség, csak a hab állagú, kényelmes, könnyű textúrájú Insta Mousse Matte alapozóra. Akár 8 órán át tart.

received_1652425634826007.jpeg
Szerintem:

Az alapozás nem olyan bonyolult, de ha rosszul választjuk meg a színt, máris úgy nézünk ki mintha maszkot húztunk volna az arcunkra. Így nagyon örültem, hogy világos árnyalatban került hozzám a Miss Sporty Insta Mousse Matte alapozója, ami remekül passzol az amúgy hófehér arcbőrömhöz.

img_0414-01.jpeg

Bár elsőre kissé tartottam tőle, nagyon megszerettem, nekem  bevált. - könnyű felvinni, nem kell túl sok belőle, könnyedén eloszlik, szépen elfedi az apróbb bőrhibáimat és apróbb foltokat. Azonban, ha súlyosabb bőrproblémákkal küzdesz, ez az alapozó nem neked való.  Ha az árát nézem, akkor ez bizony egy nagyon jó kis termék. 

Ár: 1299 Ft

4. Miss Sporty Really Me Matte pirosító

Termékről:

A Really Me Matte pirosító segítségével édes arcpírt varázsolhatunk magunknak, amely tökéletes befejése a matt sminknek. Válasszuk a meleg barack tónusú Really Tender árnyalatot vagy a rózsás árnyalatú Really Sweet-et.

img_0407-01.jpeg

Szerintem: 

Jelenlegi posztom szereplői közül ez a kedvencem. Cuki, könnyű csomagolás, kompakt kiszerelés, egy széles ecsettel könnyedén felvihető, a színe imádnivaló, az ára igazán zsebpénz barát, és egész jól bírja a strapát. Világos bőrön is gyönyörűen mutat.

Ár:1299 Ft

img_0409-01.jpeg


5. Miss Sporty Check Matte körömlakk

Öltöztessük fel körmeinket a tél legtrendibb matt színeibe az új Check Matte árnyalataival! A Cocooning Pink vagy a Beige Blanket árnyalatok tökéletes kiegészítői egy pihe-puha kasmírpulcsinak. 
(Nem használok körömlakkokat, így ezekről a termékekről nem tudok érdemben nyilatkozni).

Ár: 599 Ft

Tovább információ: 
Miss Sporty 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

 

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3213614299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása