Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Helló Valentina Flower Box by Laura Virág!

2018. február 13. - Antalfy Krisztina

A Valentino Parfümök Valentina kollekciója olyan illatok gyűjteménye, melyek új, nőies eszméket tárnak fel. Minden egyes illat alapja különleges összetevő, mely szorosan fonódik össze a radikális szabadságkereséssel. A kör alakú palackok szobor szépségű virágdíszeket kaptak, melyek játékosan hullámoznak. Muszula Timi és fantasztikus kreatív csapata szívvel-lélekkel, nagy precizitással, odaadással készíti ezeket a mesébe illő virág dobozokat. Akit ezek bármelyikével is meglepnek, egész biztosan nagybetűs NŐnek érzi magát.

photocat_143.jpg

Az egyedi, limitált kiadású boxok Valentin napon debütálnak és egy hónapon keresztül érhetők el a Laura Virág üzletben. Valentin napra, nőnapra, születés- vagy névnapra, évfordulóra vagy bármilyen különleges alkalomra szívből ajánljuk.

VALENTINA PINK

Rózsás kreáció, melyet áthat a babarózsa légies könnyedsége, az eper ragyogó, virágos zamata, és az áfonya egyedi pézsmás tónusa. Az illat váza egy vibráló trióból áll össze, mely az érzéki májusi rózsa, a finom százlevelű rózsa, és a hamisítatlan rózsabimbó jegyeit foglalja magában. A kasmír fa bársonyos érintése, az ambrox eleganciája, az eper frissessége és végül a gourmand praliné teszi tökéletessé az alkotást. Így kínál Valentina egy igazi pink, virágos, gyümölcsös illatot, tele energiával.

valentinoflowerbox6.jpg

Egy kaland, egy utazás a színekben. Formalitásoktól és megszokottságtól mentes illat, Valentina Pink különleges bájával. Impozáns, vibráló pop-pink áradat, melyet teljesen befedi az üveget, eufórikus, energikus, élettel teli hangulatot árasztva. Az üveg különleges, ragyogó, egyedi hatású, mely a Valentina Pink-et emeli a különlegességbe és tökéletességbe. az illat egy műalkotás. Játékos, intenzív jegyek, egy komplexitásoktól mentes illatban, amit a tisztaság és művésziesség jellemez. Egy meghívó, hogy merjünk belevágni egy váratlan, színes, titokzatos utazásba…

VALENTINA BLUSH

A Valentina kollekció legújabb illata szeszélyes és kacér - ahogyan a lágy selyem megmunkálatlan, nyers széle, olyan puhán és kiszámíthatatlanul száll szembe minden eddigi megszokottal, miközben óhatatlanul elcsábítja érzékszerveinket. Érzelem. Intuíció. Az új illat új helyet teremtett a Valentina családban - az intellektus után új fejezet kezdődött, új ajtók nyíltak ki. A narancsvirágot diszkréten öleli körbe a praliné illata, Alexis Dadier parfümör csomagolásában.

valentinoflowerbox4.jpg

VALENTINA POUDRE

A testet finoman csomagolja éteres ködbe a Valentina Poudre, mely titokzatos fátyolként borul érzékeinkre. Aurelian Guichard parfümőr könnyedén tárja fel előttünk a finom, törékeny nőiesség nemes magasztját, mely terrakotta jegyeivel úgy simul ránk, akár egy második bőr.

valentinoflowerbox5.jpg

3 elbűvölő Valentino illat – 3 álomszép virágdoboz:
Valentina Pink Flower Box
Valentina Blush Flower Box
Valentina Poudre Flower Box

Valentina Flower Box by Laura Virág
Tartalom: Valentino Valentina illat 50ml (3 közül választható)
+ egyedi Laura Virág dobozban 35-40 szál virág (mérettől függően)
Elérhető: 2018. febr 14 – március 14. (Valentin nap, Nőnap)
Megvásárolható: Laura Virág; 1061 Budapest, Király utca 28.
Előrendelés: 30/329 98 89
Box ára: 38.000Ft
Fotó: Borzi Vivien

Valentina Blush Eau de Parfum

80 ml

34 000 Ft

Valentina Blush Eau de Parfum

50 ml

27 000 Ft

Valentina Pink Eau de Parfum

80 ml

34 000 Ft

Valentina Pink Eau de Parfum

50 ml

27 000 Ft

Valentina Poudre Eau de Parfum

80 ml

34 000 Ft

Valentina Poudre Eau de Parfum

50 ml

27 000 Ft

 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2613663784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása