Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Itthon is bemutatkozott az új C4 Cactus

2018. április 20. - Antalfy Krisztina

Elegánsabb, merészebb, kényelmesebb!

A Citroën ma Magyarországon is bemutatja új kompakt modelljét, a megújult C4 Cactust. A modell gyökeres átalakuláson ment át: az alkalmazott technológiák és a motorkínálat terén lépést tart a kategória elvárásaival, ugyanakkor egyedi karakterével és rendkívüli kényelmével továbbra is kitűnik társai közül. Elegánsabb formában, de megmaradt a merész, formabontó dizájn.
30084043_590777724623717_4815469958785925120_n.jpg

Időpont: 2018. április 19. 
Helyszín: 
Academy Golf Budapest 

Az autónak fedélzeti kényelem tekintetében sincs párja: az új C4 Cactusban utazva valóságos védőburokban érzi magát az ember. A Citroën Advanced Comfort® program keretében az új C4 Cactus Európában elsőként alkalmaz progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztést (Progressive Hydraulic Cushions™ - PHC), így végre a nagyközönség is megtapasztalhatja a „repülő szőnyeg” élményt. Az Advanced Comfort ülések bevezetésével pedig egy világpremiernek is tanúi vagyunk.

A különleges és modern dizájn mellett az új C4 Cactusban a kényelem korábban nem tapasztalt dimenzióit fedezhetjük fel. E tekintetben a Citroën a hidraulikus felfüggesztés terén szerzett korábbi tapasztalataira támaszkodott, és az érintett technológia újragondolásával most széles körben elérhetővé tette azt. Európában ugyanis az új C4 Cactuson találkozhatunk először a progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztéssel (Progressive Hydraulic Cushions™ - PHC) és a világpremiernek számító Advanced Comfort ülésekkel. Az eredmény egyedülálló utazási és menetkényelem.

KÜLSŐ DESIGN

Az új C4 Cactus eredeti megoldásaival valósággal felpezsdíti a kompakt ötajtósok piacát. Egy tömbből faragott, letisztult sziluettjén visszaköszönnek a márkától megszokott különleges vizuális elemek, mint pl. az ajtók alsó részére átköltöztetett Airbump® betétek, a 360°-ban körbefutó ablakfelület, a „lebegő” tető, a két szinten elhelyezett első lámpák vagy a nagyméretű, 3D hatású ledes hátsó fényforrások. 

001.jpgAz új C4 Cactus a kilenc karosszériaszínnek és a rafinált színfoltokkal operáló négy színcsomagnak köszönhetően összesen 31 féle külső személyre szabási kombinációt kínál.

AZ ÚJ CITROËN C4 CACTUS SZÜLETÉSE

AZ ULTRAKÉNYELMES ÖTAJTÓS

Az új Citroën C4 Cactus a Citroën Advanced Comfort® program szempontjából is mérföldkőnek számít. Európában ugyanis az új C4 Cactuson találkozhatunk először a progresszív hidraulikával ellátott komfortfutóművel (Progressive Hydraulic Cushions™ - PHC) és a világpremiernek számító Advanced Comfort párnázott ülésekkel. Az eredmény a Citroëntől megszokott egyedülálló menetkényelem.  Könnyű és stresszmentes vezetést és utazást biztosít a 12 vezetéssegítő rendszer és a fejlett csatlakoztatási technológia is.
002.jpg
EGYEDI KARAKTER, MERÉSZ DESIGN

Az új Citroën C4 Cactust organikus, áramvonalas design és az egyedi karaktert hangsúlyozó erőteljes grafikai elemek jellemzik: . A 360°-ban körbefutó üvegfelületektől lebegni látszik a tető. Az új C4 Cactus oldalnézetből különösen áramvonalasnak hat: az autó a dinamikusabb megjelenés és a karosszéria optimális védelme érdekében – különösen, ami a városi környezetet illeti – kerékdobvédőkkel és az ajtók alsó részén a korábbiaknál keskenyebb, új Airbump® betétekkel szerelkezett fel. A kompakt méretek és a nagy tengelytáv jóvoltából az autót országúton és városban egyaránt dinamikus és fürge viselkedés jellemzi, ugyanakkor a szegmensben elvárt helykínálat sem szenved csorbát.

 1500x500_new_c4_cactus_white_profil_jetee_267242_70.jpg

Szélesebbnek hat a megújult orr-rész, melyen a márkajelet magában foglaló hűtőrács egészen az új ledes nappali lámpákig húzódik. A keskeny fényszórókat csillogó fekete betétek emelik ki, a karosszéria színére fújt lökhárítónak pedig dinamikusabb megjelenést kölcsönöznek az oldalsó légbeömlők.

747x322_new_c4_cactus_bleu_capot_av_quai_263695_7_72.jpg

Hátul a karosszériával megegyező színű, letisztult vonalú csomagtérfedelet új 3D hatású ledes lámpák díszítik, melyek finom metszésükkel szélesebbnek tüntetik fel az autót, és modernebb megjelenést biztosítanak.

747x322_new_c4_cactus_bleue_feu_ar_aquarium_263696_3_72.jpg

EGYEDI KIALAKÍTÁS ÉS ELEGANCIA
Az új C4 Cactus 31 féle külső személyre szabási kombinációt kínál:
. 9 karosszériaszín
. 4 trendi színcsomag: Glossy Black, Silver Chrome, Anodised White és Anodised Deep Red. A művészien adagolt kontrasztszínek az első ajtók alján, az Airbump® betéteknél és az első lökhárító alsó részén hívják fel magukra a figyelmet.
A többféle színben elérhető,  gyémántcsiszolt kivitelben is kapható könnyűfém keréktárcsák további személyre szabási lehetőségeket kínálnak. 

BELSŐ STÍLUSVILÁG

Hagyományaihoz híven a Citroën folyamatos újításokkal igyekszik tökéletesíteni az autózás kényelmét. A C4 Cactusban ülve a kényelem korábban nem tapasztalt dimenzióit fedezhetjük fel. 
Európában az új C4 Cactusban jelenik meg először a komfortfutómű progresszív hidraulikával (Progressive Hydraulic Cushions™ - PHC), melynek köszönhetően a nagyközönség is megtapasztalhatja az ún. repülő szőnyeg hatást.
1500x500_new_c4_cactus_cac_267248_4_70.jpg

Emellett világpremiernek számítanak az Advanced Comfort párnázott ülések, melyek egyedülálló utazási és menetkényelmet biztosítanak. 
Az új C4 Cactus egy ultrakényelmes 5 ajtós, mely teljesen egyedi karakterével garantáltan fel fogja pezsdíteni a kompakt autók piacát.

KOMFORTFUTÓMŰ PROGRESSZÍV HIDRAULIKÁVAL (PHC™)

A progresszív hidraulikával ellátott komfortfutómű (Progressive Hydraulic Cushions™ - PHC) hatékonyan szűri, illetve elnyeli az út kisebb-nagyobb egyenetlenségeit, és olyan érzést kelt, mintha egy repülő szőnyegen utaznánk. Az autót egyedülállóan dinamikus viselkedés jellemzi, és a karosszériakilengésektől sem kell tartani. 
1500x646_new_c4_cactus_bleue_3-4_av_virage_squelette93_263699_4_76.jpg
A rendszer működési elve rendkívül egyszerű. Míg egy hagyományos felfüggesztés egy lengéscsillapítóból, egy rugóból és egy mechanikus ütközőből áll, addig a Citroën által kifejlesztett rendszerbe két hidraulikus ütközőelem van beépítve a két végállásnál, a ki- és berugózott állapotnak megfelelően.
PÁRNÁZOTT ÜLÉSEK*

Az innovatív kialakítású párnázott ülések a nagy sűrűségű belső magnak és a speciálisan strukturált, vastagabb felületi szivacsrétegnek köszönhetően még puhábbak és stabilabbak.A speciális kiképzés a széles és már ránézésre is kényelmes párnázott ülésekkel párosulva rövid és hosszú utakon is kiváló menetkényelmet és kifogástalan testtartást biztosít. (*opció)
003.jpg
További információt az alkalmazott technológiákról itt találsz:
http://www.citroen.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2313851136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása