Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Kipróbáltam a HuncaLife termékeit // TESZT

2018. június 04. - Antalfy Krisztina

Túlzás lenne azt állítani, hogy több rúzsom van mint cipőm, de tény, hogy egy nőnek sosem lehet elég sminkterméke, főleg ha az valami szuper újdonság. Amikor először kezembe kerültek a török márka  újdonságai, eléggé bizonytalan voltam, de miután közelebbről is megismerkedtem velük rájöttem, hogy mennyire alaptalan is volt ez a félelmem. A rúzs és a fekete maszk például rögtön első számú kedvencemmé lépett elő a Huncalife kozmetikumai közül.

some_sun_andvitamin_sea_3.jpg

Na de mi is az a HuncaLife?

A HuncaLife 1957-ben alakult és katalógusból, MLM rendszerben forgalmaz különféle kozmetikumokat, parfümöket (parfüm kategóriában Törökörszág piacvezetője) valamint otthonápolási termékeket. 

A márkának jelenleg több mint 2000 olyan terméke van, amelyet saját laboratóriumaiban fejleszt és gyárt, ezek közül több mint 1000 szépség és bőrápolási termék. A HuncaLife termékek nem tartalmaznak alumíniumot, parabéneket, kőolaj származékokat, paraffint.  

És most lássuk a termékeket!

HuncaLifeSkin Perfect fekete arcpakolás

Legnagyobb örömömre továbbra is hódítanak az arcmaszkok és pakolások. Én kifejezetten szeretem őket, hisz a szép bőrért folytatott harc véget nem érő küzdelem, amihez ez a termék óriási segítséget nyújt számomra. A különlegessége, hogy fekete köménymagot tartalmaz, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket, használata után a bőr szép, friss és fényes lesz.

33721481_211801822763098_5173573293860454400_n.jpg 

Bár szerintem kissé erőteljes az illata, de a hatása túlzás nélkül állíthatom, hogy nagyszerű. Általában este, lefekvés előtt, a smink eltávolítása után szoktam felvinni, majd lehuppanok a kanapéra, átfutom az üzeneteimet - és a maszk addig is szép lassan kifejti hatását a bőrömön. Felvitelét egy pakolás felvivő ecsettel oldom meg, a lemosását pedig egy puha, plüss kesztyűvel.   

Eredmény? Szép tiszta arcbőr, gyönyörűen kisimítja a bőr felületét, és tökéletesen összehúzza a pórusokat. Már egy használat után is látni fogod az eredményt.

Megrendelnéd? Innen
Ára: 1.299 Ft

HuncaLife Soft Time tápláló körömvirág krém

Sajnos mindig elég mimóza lelkületű volt a bőröm, mindenre kipattogzott, kipirosodott. Télen kiszáradt, kirepedezett a hideg széltől, nyáron kivörösödött a naptól, a melegtől. És bár régen nem igazán figyeltem oda a kozmetikumaim minőségére és összetételére, manapság - gondolom ez már csak a korral jár - egyre inkább előtérbe kerülnek a parabén és paraffin mentes termékek. Így külön örülök, hogy hozzám is került ebből a kis (30ml) körömvirág krémből.

 

32121625_183365682484074_7493458402295676928_n.jpg

A körömvirág köztudottan a legsokoldalúbb gyógynövény, krémes kiszerelésben segít a  gyulladások csökkentésében és a sebgyógyulás elősegítésében. Ugyanakkor a különböző bőrbetegségek kezelésére is sokszor használják, mivel hatékonyan kezeli a bőrproblémákat: fekélyt, ekcémát, pattanásokat, vörös foltokat, de akár pelenkakiütéseket is. Nálam éppen ezért mindig ott lapul a táskám mélyén.

Eredmény? Puha, lágy bőr, kellemes érzet. 

Megrendelnéd? Innen
Ára: 1.365 Ft

HuncaLife Fancy Star szempillaspirál

A rúzsok mellett talán csak szempillaspirálból van több a fürdőszobámban. Imádom őket, pedig gyakran használok műszempillát is a látványosabb tekintetért. A HuncaLife Fancy spirálja természetes olajat tartalmaz, amely mélyen táplálja a szempillákat. Az egyedi tervezésű rugalmas szilikon kefe pedig szépen, egyenként választja szét a pillákat. Könnyen felvihető akár az alsó szempillákra is.

33309586_1087769868040098_3820270257562451968_n.jpg

Eredmény? Dús és hosszú szempillákat eredményez a tökéletes nappali és esti sminkhez is. A látványosabb smink érdekében 2x, akár 3x is fel kell vinni, de így sem csomósodik, nem pereg. 

Megrendelnéd? Innen
Ára: 1.819 Ft

HuncaLife Expect ajakrúzs

Minden nőnek kell egy dögös ajakrúzs, ami stílusos nőt varázsolja őt. Pont ilyen a HuncaLife ajakrúzsa, mely lágy textúrájának köszönhetően könnyen felvihető az ajkakra, emellett fényes és sima megjelenést kölcsönöz nekik. Baobabolajat (más néven majomkenyérfa) tartalmának köszönhetően mélyen hidratálja, táplálja, lágyítja és erősíti a bőrt. 

31421795_1695098050572643_3771278819747430400_n.jpg

A baobab A-, C-, D-, E- és F-vitamint tartalmaz, kivonata gyorsan felszívódik a bőrbe és véd az idő előtti öregedés ellen. Elősegíti a bőrsejtek megújulását, erős antioxidáns. A baobab fa az élet szimbóluma. Ez a fa Afrikában nő és 5-6000 évig is él. A Baobab gyümölcse csodálatos, hihetetlen mennyiségű vitaminokat (A, C, B1-B2-B3-B6), ásványi anyagokat, antioxidánsokat, rostokat és aminosavakat tartalmaz.

Megrendelnéd? Innen
Ára: 1.819 Ft

GLASH 2 az 1-ben Hajsampon és Hajkondicionáló Zsíros Hajra

Harminc is elmúltam, de a tökéletes sampont sajnos továbbra sem találtam még meg. Így minden alkalommal lecserélem az előzőt, és belevetem magam az újdonságok tesztelésébe. A HuncaLife samponja összesen négy növényt és négy ásványi anyagot tartalmaz, amelyek szabályozzák a fejbőr faggyútermelését és komplex ápolást biztosítanak. Zsíros hajra alkalmas. A 2 az 1-ben funkciónak köszönhetően ideális a mindennapi hajápolásra. 

Eredmény? Vékony szálú, természetes színű hajjal rendelkezem, ugyanakkor könnyen zsírosodik, ezért sajnos elég gyakran (2 naponta) mosnom kell. De ez a sampon nálam jól teljesített, remekül habzik - amit imádok -, nem irritálja a fejbőröm, és hosszan tartó frissességet ad. Az illata semleges, amit szeretek benne, mert túlzó, nem tolakodó. 

Megrendelnéd? Innen
Ára: 2.049 Ft

DELIGHT Tusfürdő – Brown Sugar

Nem rossz termék, de nem lett a szerelmem. Az illata édes, mandulás mézre hasonlít. Bár nem zavar ez a tömény édes illat, zuhanyzáskor inkább a felfrissülést várom egy tusfürdőtől - ezért én a virágos illatokat jobban preferálom, főleg ilyenkor nyáron. A HuncaLife krémes, édes tusfürdőjétől  mézédes desszerté válik a bőröm, amitől bennem a ragacsos érzést kelti. 

Eredmény? A krémes textúrától bőröm bársonyosan lágy lesz, és édes illata még készülődés közben is érezhető.

Megrendelnéd? Innen
Ára: 2.049 Ft

Bővebb információ:
http://shop.huncalife.eu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.pngHa tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1314025330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása