Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A Te arcod is erre vágyik, add meg neki még ma!

2018. június 11. - Antalfy Krisztina

Így lesz tartós a sminked nyáron is!

A természet sajnos nem mindig abból osztogat, amiből mi nők a leginkább szeretnénk. S bár nem vagyunk porcelánbabák, sajnos a mi kis tökéletességre törekvő világunkban bizony mi is szépek és csinosak szeretnénk lenni. De mi van akkor, ha nem elég formás a szemöldökünk, ha nem elég telt az ajkunk, vagy csak egyszerűen belefáradtunk már az elkenődött szemöldökök és a lekönnyezett szemhéjtusok látványába? A megoldás erre a sminktetoválás!

blue_simple_collage_great_outdoors_month_instagram_post.png

Kép1/2/3

Egy szépen formált szemöldök köztudottan keretet ad az arcunknak, így nem árt, ha kicsit többet foglalkozunk azokkal a kusza, gyakran vékonyra szedett szálakkal. Ha szerencsés vagy, persze simán visszanöveszted sűrű szemöldököd, ha nem, akkor előkerülhetnek a szemöldökceruzák. A jól megválasztott szempilla spirál és szemöldökceruza teljessé teheti a megjelenésünket, de ehhez sok idő és befektetett munka kell.  

giphy_104.gifKép

De sajnos a szemöldökceruzát nem mindenki tudja profin használni – ahogy én sem. Főleg kezdőként ügyetlenkedhetünk, amikor megpróbáljuk kialakítani a két szemöldök tökéletes formáját, de bárhogy próbálkozunk – akár hosszú percek is eltelhetnek közben – a két szemöldök különböző formát és vastagságot vesz fel a helytelen technika miatt.

soft-powdere-yebrow.jpg

Az igényes, ápolt kinézet azonban manapság a nap 24 órájában elvárás – úgy a munkában, iskolában, mint baráti összejöveteleken, vagy az esti randevún. És hát most, hogy nyakunkon a nyár, a nagy melegeket bizony nem csupán a ruháink, de a szemöldökünk is megsínyli. Elég csupán egy pillanatnyi rossz mozdulat a tűző napon, és fuccs a szépen megformált szemöldöknek, a csodás sminknek, és marad a Rambó külső, ami valljuk be, nem épp a legszebb látvány, és nőiesnek még távolról sem neveznénk...

wqbyioa.png

Tudom, hogy minden nő szép, de a mai szépészeti kezeléseknek köszönhetően a szépből is lehet még szebbet varázsolni, ami akár a tökéletességet is megközelítheti. És most itt nem a plasztikai sebészek ügyes kezeire gondolok, hanem a sminktetoválásra. 

eyebrows-surgery.gifKép

Én már nagyon, de nagyon régóta keresem a megfelelő szakembert itthon - még vidékre is leautóznék  érte - aki profi minőségben, szépen dolgozik, és akinek a munkája végén nem nézek ki úgy, mint egy rém - vastag, fekete szemöldökkel, tűzvörös rúzzsal az ajkaimon. Sokáig keresgéltem, mire rátaláltam Patkós Alexandrára, sminktetováló specialistára. 

„Megszállottan rajongok a sminktetoválásért és megkérdőjelezhetetlenül hiszek benne. Tudom, hogy a sminktetováló tudásnak van egy olyan szintje, amely elégedett vendégeket szül és megkönnyíti a nők mindennapjait. A sminktetoválás művészi arcát csak olyan szakemberek képesek megmutatni a nőknek, akik elhivatottak, lelkiismeretesek és fejlődni vágynak!”

dsc_94_99_107_134_1.jpg

Végig néztem a galériájában fellelhető képeknek, utána olvastam a munkáinak, átnéztem a róla szóló cikkeket, fórumokat és engem meggyőzött. Bár első körben csupán szemöldök tetoválásban gondolkodok, már most izgat az Alexandra Academyben elkészíthető száj és szemöldök tetoválás. 

Neked mi a véleményed a sminktetoválásokról? 

További információ:
Alexandra Academy

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.pngHa tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr614040624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása