Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Nagy nyári kedvencek az AVONTÓL!

2018. július 17. - Antalfy Krisztina

A nyár a színek játékáról szól, a lenge ruhákról, a finomabbnál-finomabb ételekről, na meg a hűs italokról. Azonban még a legszebb ruha mellé is elengedhetetlen kiegészítőm ilyenkor a naptej, hiszen egy teraszos kávézóban, vagy akár egy pár perces séta alatt is le lehet égni a tűző napon. Az alábbi posztban elhoztam az Avon nyárindító csomagját, melyben a revitalizáló arcfrissítő és naptej mellett olyan beauty cuccok is helyet kaptak, melyekkel könnyedén átlendülhetünk az izzasztó, nyári napokon.
36161070_806805312858184_978452378195853312_n.jpg

Könnyedén lehetünk szépek a forró napokon is!

Ha ki szeretnéd csalogatni magadból a nyári szépséget, akkor elég ha csupán néhány alapvető szépség termékhez ragaszkodsz - mert sem sminkben, sem testápolásban nem kell ilyenkor túlzásokba esni! Ahogy abban sem, hogy mit pakolsz egy-egy utazáshoz a neszesszeredbe.

source_3.gif

Amire szükséged lesz!

A páromnak köszönhetően abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nyaranta minden hétvégét a Balaton partján tölthetek - de ezek a hétvégék főleg a be és kipakolásokról szólnak. Munka után rohanás haza, bőröndbe be, autót megpakolni, majd autóból ki és bőröndből ki - mindezt két napra.

458c88b1f22dff3b563120fa7914784e.jpgKép

Régebben még mindent elvittem otthonról, amit megláttam és, ami mozdítható volt, de ez mára szerencsére letisztult. Ma már listát írok és csak azt teszem el, amire valóban szükségem lesz: vízálló spirál, tus, szájfény, egy kisebb kiszerelésű, négyes szemhéjpúder, sminklemosó, izzadás gátló, tusfürdő, sampon, naptej. Na de még így is ott állok egy tele tömött bőrönddel és egy óriási hátizsákkal, és akkor a cipőket még el sem pakoltam.

35930101_204896913495092_5818250084013309952_n.jpg

Az Avon azonban, ha a ruhák kiválasztásában nem is, de a neszesszerbe való 6 alapvető beauty termék megválasztásában most segítségünkre lehet. Íme az általuk kiválasztott utazós csomag, amit nem árt ha magaddal viszel egy utazás során!

1. Avon Anew Vitale Perfect Skin revitalizáló arcfrissítő

A nagy melegben mindig jól jön egy jó kis arcfrissítő. Általában reggelente használom, zuhanyozás, arctisztítás után. Finom, lágy, vizes állaga van, kellemes, üde, friss érzetet kelt van az arcbőrömön.

2. Avon mark Epic Transformer fedőrúzs

Ha idén követni szeretnéd a nyári trendeket, akkor használd az Avon Mark Epic Lip Transformer fedőrúzsait! Segítségével bármelyik rúzsodat metálfényűvé varázsolhatod, vagy viseld önmagában. 

Használata:

  • Vidd fel a fedőrúzst bármelyik rúzsod fölé fedőrétegként a metálfényű hatásért!
  • Használd önmagában a ragyogó színhatásért!


3. Avon Senses Cocktail collection Fruity Margarita tusfürdő

Az utóbbi időben nem szeretem az édes, kókuszos illatokat, a gyümölcsös, friss illatok viszont levesznek a lábamról. Így ez a krémes tusfürdő narancs és őszibarack illattal most különösen nagy kedvencem lett.


4.  Avon Care Sun+ naptej

Balatoni hétvégék, hosszabb nyaralás, vagy egy egyszerű városi séta a beton dzsungelben, sajnos ma már a legrövidebb idő alatt is le tudunk égni a napon, így nem árt ha mindig van nálunk naptej, mely megvédi bőrünket a káros napsugaraktól. 


5. Avon Aquavibe – Lough more illatpermet

Imádni való, vidám illat, amelyben a zamatos körte, narancs és édes eper olvad össze a romantikus narancsvirággal és a melegséget árasztó ámbrával és pézsmával. Mindig ott lapul a táskám mélyén, s bár nem túl tartós, rohanós napokon, vagy egy gyors találkozó előtt jól jön ebből a friss, üde illatból. Nyárra épp tökéletes!  


6. Avon True Nutraeffects micellás sminklemosó kendő

Szerintem minden nőnek kell egy ilyen kendő csomag, praktikus, kényelmes és könnyedén eltávolítja a sminket, a vízállót is, na meg az egész napos szennyeződést.  

 

Te mit vinnél még magaddal egy utazásra?

További információ:
Avon Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr714118873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása