Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2018. augusztus 17. - Antalfy Krisztina

Néha szívből megsajnálom Kedvest, amikor reggelente kinyitom közös gardróbunk ajtaját, 10 % pasis cucc, míg a fennmaradó rész mind az enyém, sok ruhával, táskával és persze rengeteg cipővel. Aztán eszembe jut, hogy ezek csupán tárgyak, nem tesznek igazán boldoggá, legfeljebb ideig-óráig. A valódi, életre szóló örömteli pillanatokat valójában a szeretteinkkel eltöltött közös élmények adják, amiket senki nem vehet el tőlünk. Már most elmosolyodok azon a gondolaton, hogy öreg napjaimon milyen is lesz átnyálazni unokáimmal közösségi oldalaimra feltöltött fotóimat. Kerekedj hát fel te is a hétvégén, és zárd le lassan a nyarat egy szuper programmal, ami erőt ad majd az őszhöz, és boldog emlék lesz a múltból.

fotojet_68.jpg

Hiszem, hogy a boldogság még a legszürkébb pillanatokban is meglelhető...

Újabb hét eltelt, így ismét összegyűjtöttem az eheti örömteli pillanataimat, amivel bízom benne, hogy neked is adhatok egy kis löketet a nehezebb napokra, és ezen felbuzdulva te is összeállítod majd saját kis boldogság listádat...

Hétfő

red_photo_picnic_facebook_post_8.png

kép

♥ Kedd

red_photo_picnic_facebook_post_1_1.pngkép

♥  Szerda

red_photo_picnic_facebook_post_9.pngkép

♥  Csütörtök

red_photo_picnic_facebook_post_1_2.pngkép

♥  Péntek

red_photo_picnic_facebook_post_10.pngkép

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3014195583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása