Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

BIOLA: a természetes bőrápolás luxusa

2018. augusztus 30. - Antalfy Krisztina

A magyar kozmetikai márka

Természetesen szépítünk. A legmodernebb bőrgyógyászati, gyógynövény ismereti tudományos eredményeket és a népgyógyászati ismereteket ötvözve alapvetően növényi eredetű bioaktív komplex hatóanyagokkal az üde, bársonyos bőrállapot kialakulását, a tartós és egészséges úton történő szépülést kívánjuk támogatni a bőr természetes anyagcsere folyamatai, méregtelenítési és regenerálódási folyamatai támogatása által.

39868983_2143473495727510_31189322359111680_n.jpg

Ismerd meg a hónap termékeit!


Biola TROPICAL TUSFÜRDŐHAB

Bőrkímélő bőrtisztító összetevővel készülő tusfürdőhab, bármely bőrtípusra alkalmazható. A kivi, papaya és a galagonya kivonatok támogatják a tónusosan üde bőrérzetet. A mango és a tönkölybúza kivonata elősegíti a hidratált bőrállapot kialakulását. A tamanu bőrápoló olaja az E-vitaminnal támogatja a bőrregenerációt. 2 990 Ft

 nat116_ok_800.jpg

MIMÓZA AGE CONTROL TESTÁPOLÓ OLAJ

Bőrtápláló, bőrselymesítő, könnyen felszívódó testápoló olaj. A bőr regenerációját támogató esszenciális zsírsavakban és lipidekben gazdag olajokat, E-vitamint és antioxidáns gyógynövények kivonatát tartalmazza.

Alkalmazása: A megtisztított testfelületre 8-10 ml bőrápoló olajat egyenletesen eloszlatunk. Szintetikus illatanyagoktól, paraffinolajtól és szilikon olajtól mentes termék! 3 550 Ft

 biola578hu_20180612_154718_ok_800.jpg

POWER UP TUSFÜRDŐ ÉS SAMPON

  • bőrápoló jojoba olajjal
  • mandula fehérje hidrolizátummal
  • B3-vitaminnal és B5-provitaminnal
  • rozmaring, boróka, és eukaliptusz illóolajokkal a haj ápolásáért
  • S. L. S. mentes termék

A bőrtisztító hatóanyagai kíméletesen és alaposan tisztítják a bőrfelületet. Üde bőrérzet kialakulását segíti az eukaliptusz illóolaja. A boróka és rozmaring illóolajok, a jojoba olaja, a B3- vitamin és B5- provitamin segíti a vitális bőrregenerációt és az egészséges hajszálképződést.

 nat031_200_ok.jpg

BIOLA ECHINACEA FRESH INTIM MOSAKODÓ HAB

A mezőgazdasági összetevők 95,84% ellenőrzött ökológiai termelésből származik. Mindennapi használatra alkalmas. DEOAKTÍV összetevői segítenek a kellemetlen szagok kialakulásának megelőzésében. Segít megőrizni az intim területek természetes egyensúlyát. Bőrgyógyászatilag tesztelt! Az intim területek megfelelően higiénikus állapotának kialakulását támogatja a gyengéden és kíméletesen tisztító hab. A kellemes felfrissülést elősegítő bíbor kasvirág-, kamilla-, körömvirág-, szalmagyopár, lenmag-, és édesgyökér kivonatokkal készülő hab, amely mentholt, teafa illóolajat, természetes tejsavat és DEOAKTÍV összetevőket tartalmazó, szappanmentes hab.

biola923hu150_ok_800.jpg

Alkalmazás: Csak a külső intim területekre alkalmazd! Használat után alaposan öblítsd le vízzel! Irritáció esetén ne használd tovább! A habból 1-2 pumpálásnyit eloszlatunk a tisztítandó, nedves bőrfelületen, majd langyos vízzel alaposan leöblítjük. Több, mint 400 ml-nyi hab pumpálható ki a flakonból.

További információ:
https://www.biola.hu/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2814211863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása