Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

YVES ROCHER: Őszi újdonságok

2018. szeptember 04. - Antalfy Krisztina

Ősszel sem feledkezhetünk meg bőrünk mindennapos védelméről, tisztításáról és hidratálásáról, hisz a hideg, esős napokon is legalább olyan fontos az arcápolás, mint nyáron, de talán még fontosabb is! A szeles, őszi szezonban nem árt, ha előtérbe kerülnek a különböző pakolások, bőrradírok és legújabb kedvenceink, a maszkok. Az alábbi posztban elhoztam az Yves Rocher őszi újdonságait, melyek között találunk bőrünkhöz illő arcápolókat, alapozókat, illatos testápolókat, sőt, a sok szépítő termék között még egy csábító illat is helyet kapott.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_9.png

MULTIMASKING
Az új maszkmánia

Néhol csillog, zsíros, néhol pedig dehidratált és húzódik? Ez a probléma nem egyedi, hiszen legtöbbünk arcbőre nem sorolható be egyetlen bőrtípusba. Erre nyújt megoldást az új multimasking arcápolási programunk, mely személyre szabott arcápolást tesz lehetővé a különböző hatású maszkok egyidejű használatával, így a bőr egy lépésben kapja meg mindazt, amire szüksége van. Első lépés a Kímélő arcradír, mely a benne lévő barackmag őrleménynek köszönhetően hatékonyan, de mégis gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket. Ezután jöhet a T-vonalra a kaolint tartalmazó Tisztító arcmaszk, az orcákra pedig az agávé nedvben gazdag Energizáló arcmaszk. Pár perc elteltével a bőr tökéletesen tisztává, mattá és hidratálttá válik. Pont az igényeinek megfelelően.
• 0% szilikon, 0% parabén, 0% illatanyag.

www_greenhomes_com.png

Kímélő arcradír, 30 ml – 890 Ft*
Energizáló arcmaszk, 30 ml – 890 Ft*
Tisztító arcmaszk, 30 ml – 890 Ft*

COULEURS NATURE
Tökéletes fedés csillogás nélkül

Egy mattító alapozó, mely a benne lévő bajkáli csukókagyökér pornak köszönhetően tökéletes matt hatást biztosít a bőrnek anélkül, hogy szárítaná azt. Folyékony, ám mégis könnyed, púderes textúrája lehetővé teszi, hogy a bőr szabadon lélegezzen, nem nehezíti el és nem hagy zsíros érzetet a bőrfelszínen. Az eredmény matt bőrfelszín, 12 órán át tartó fedés maszk hatás nélkül. Viszlát csillogó bőr!
• 0% parabén
www_greenhomes_com_1.png
Couleurs Nature Mattító alapozó, 30 ml 2990 Ft*

MON EVIDENCE
Az illat, amely elcsábít

Mon Evidence, egy új női parfüm a damaszkuszi rózsa, pacsuli esszencia, vanília és mandarin esszenciális olajának lenyűgöző harmóniájával. Egy gazdag, virágos, fás illat, melyet a természet inspirált, és amely mindenkit lenyűgöz lágy, finom illatával. Garantáltan elcsábít.

www_greenhomes_com_2.png
Mon Evidence Eau de Parfum, 50 ml – 12 490 Ft*

SÉRUM VÉGÉTAL
Sima, megújult bőrfelszín? Igen!

Az új Sérum Végétal Éjszakai növényi hámlasztó szérum innovatív olajos zselé textúrájának köszönhetően hidratálja a bőrt, hámlasztó hatásával pedig lehetővé teszi, hogy a bőrfelszín megújulhasson, anélkül, hogy irritálná azt. A benne lévő jeges kristályvirágnak köszönhetően a ráncok mélysége csökken, a sejtek közötti kohézió javul. A bőr ragyogóbbá válik, a bőrfelszín simábbnak tűnik
ébredéskor.
• 0% parabén,0% szilikon, 0% ásványi olaj
• 6 évnyi kutatás, 4 bejegyzett szabadalom

www_greenhomes_com_3.pngSérum Végétal Éjszakai növényi hámlasztó szérum, 30 ml – 8990 Ft*

NÖVÉNYI TESTÁPOLÁS
Egy tusfürdő krém, mellyel élmény a zuhanyzás!

Kutató szakértőink a bio mezőgazdaságból származó zab kivonatát, a zabtejet választották az új Tápláló tusfürdő krém hatóanyagának. Ultrakrémes, növényi olajokban gazdag összetételének köszönhetően már használat közben táplálja és lágyítja a nagyon száraz bőrt, óvja a kiszáradástól, így az hihetetlenül puha lesz.
• 99%-ban természetes eredetű összetevők
• 0% parabén, 0% ásványi olaj, 0% tartósító szer, 0% színezék
• környezetbarát ökotubus.

www_greenhomes_com.jpgNövényi testápolás Tápláló tusfürdő krém, 200 ml 1290 Ft*

ELIXIR JEUNESSE
Viszlát városi hatások, helló szép bőr!

Légszennyezettség, UV sugárzás, fáradtság, stressz… mind olyan külső káros tényezők, melyek hatással vannak a bőrre, sérülékennyé teszik és felgyorsítják öregedését. Ultrakoncentrált aphloia és moringa kivonat tartalmának köszönhetően a Folyékony nappali arcápoló városi hatások ellen felveszi a harcot ezekkel a negatív hatásokkal, tisztítja a bőrt, megújítja annak ragyogását. Ultrakönnyű textúrája a bőrrel érintkezve mikro cseppekké alakul, frissíti és nem nehezíti el a bőrt. • 0% ásványi olaj, 0 % szilikon

www_greenhomes_com_1.jpgElixir Jeunesse Folyékony nappali arcápoló városi hatások ellen, 50 ml – 6990 Ft*

RICHE CRÈME
Az érett bőr szakértője

Az 1000 rózsa olajában gazdag anti age arcápoló család, a Riche Crème két új termékkel bővül. A Ragyogást fokozó regeneráló nappali arcápoló visszaadja a bőr ragyogását, miközben regenerálja, táplálja azt. Segíti a sejtmegújulást, így rendszeres használatával a bőr visszanyeri feszességét, a ráncok mélysége csökken. A Jótékony hatású arcmaszk intenzíven táplálja és ragyogóvá varázsolja a bőrt, valamint finomítja a meglévő ráncokat csupán 10 perc alatt. • 0% ásványi olaj

www_greenhomes_com_4.png

Jótékony hatású arcmaszk, 50 ml – 5990 Ft*
Ragyogást fokozó regeneráló nappali arcápoló, 50 ml – 8990 Ft*

PLAISIRS NATURE
A gyengéd kézmosás élménye

Mindenki kedvence, a Plaisirs Nature család kedvenc illatai mostantól kézmosó formában is kaphatók. 4 elbűvölő illat, mellyel élmény a kézmosás!
• pH bőrsemleges, biológiailag könnyen lebomló összetétel
• több mint 97%-ban természetes eredetű összetevők
• 0% parabén, 0% szappan

Plaisirs Nature Kézmosó gél, 190 ml – 850 Ft*
Elérhető illatok: Mangó-Koriander, Olíva-Keserűnarancs, Bourbon vanília, Kókuszdió

AZ ŐSZI ÚJDONSÁGOK 2018. SZEPTEMBER 3-TÓL KAPHATÓK AZ YVES ROCHER MÁRKABOLTOKBAN ÉS A WEBÁRUHÁZBAN.

*2018. szeptember 3-tól ajánlott fogyasztói árak, melyek megtekinthetők weboldalunkon: www.yves-rocher.hu Az árváltoztatás jogát fenntartják

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2814221495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása