Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2018. szeptember 28. - Antalfy Krisztina

Az én nagymamám nem hitt a pszichológusok erejében, úgy gondolta a lelki válságra, na meg a manapság népbetegségnek számító depresszióra a sok munka, és egy nagy adag almás pite a megoldás, persze frissen sütve, sok porcukorral a tetején. S mivel a dolgok nálam sem mindig terv szerint sikerülnek, s néha nekem is elegem van a szürke hétköznapokból, a munkámból, na meg a fárasztó monotóniából, így gyakran nyúlok nagyim régi receptjeihez, csak én a  pitét még megfejelem egy finom tejes kávéval.

summer_in_the_hamptons.jpg

kép1/2/3/4

Persze nem azt mondom, hogy a süti és a kávé mindig mindenre jó megoldás, néha csupán kis ideig nyújt valamivel többet a kellemes közérzetnél, de azért gyakran jól jön egy hosszú és fárasztó nap végén ez a fajta édes kényeztetés, krémes bűnbeesés.    

Hiszem, hogy a boldogság még a legszürkébb pillanatokban is meglelhető...

S mivel újabb hét telt el az életemből, így ismét számot vetettem az elmúlt napok élményeiből, vagy ha úgy tetszik, az eheti örömteli pillanataimból, amivel bízom benne, hogy neked is adhatok egy kis löketet a nehezebb napokra, és ezen felbuzdulva te is összeállítod majd saját kis boldogság listádat...

♥ Hétfő

red_photo_picnic_facebook_post_1_3.png

♥ Kedd

red_photo_picnic_facebook_post_12.png
♥ Szerda

red_photo_picnic_facebook_post_13.png

♥ Csütörtök

red_photo_picnic_facebook_post_14.png

♥ Péntek

red_photo_picnic_facebook_post_15.png

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8314269313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása