Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Élvezd sportruháid friss illatát a Lenor Unstoppables segítségével!

2018. október 23. - Antalfy Krisztina

Az aktív élet menő! Folyamatosan próbálunk változtatni szokásainkon, és igyekszünk egészségesebb, aktívabb életet élni. A sportruházat a testmozgás elválaszthatatlan tartozéka, sokaknál a szép és kényelmes edzőruha az egyik legmotiválóbb tényező testedzés közben. Hát még, ha az illatuk is hívogató.... Íme egy újabb ok, hogy elinduljunk edzeni!

the_essentials_2_1.jpg

A rendszeres edzés, a testmozgás vagy akár az egyszerű szabadtéri séták a ruhák elhasználódását eredményezhetik, és idővel a verejték kellemetlen szagától is nehezebb megszabadulni. A szagok rendkívül fontos szerepet játszanak mindennapi életünkben – bár legtöbbször észre sem vesszük, az illatok komoly hatással lehetnek önbizalmunkra és bátorságot önthetnek belénk. A mindennapi testmozgással járó erőfeszítés azonban kifizetődő: egészségesebbek leszünk, és az edzések után felemelő hangulatba kerülhetünk. Érdemes hát egy kicsit megkönnyíteni és kellemesebbé tenni ezeket az órákat. De hogyan őrizhetjük meg ruháink frissességét és intenzív illatát?
1625.jpg

A FC Bayern München hivatalos partnere, a Lenor Unstoppables illatgyöngyeinek koncentrált összetevői lehetővé teszik, hogy minden egyes mosással felerősítsük ruháink illatának intenzitását. A mosógép dobjába szórt illatgyöngyök elolvadnak a mosás alatt, felszabadítják illatukat, és átitatják vele a ruha anyagát, folyamatos frissességet biztosítva a következő mosásig. Az innovatív formulának köszönhetően az illatgyöngyök a Lenor többi öblítőjéhez képest illatkomponensek sokszorosát tartalmazzák. Az illatgyöngyök bármilyen szövethez felhasználhatók anélkül, hogy kárt tennének a ruha anyagában. Biztonságosak mesterséges és természetes anyagokon is, így használhatók akár jóga vagy crossfit ruhákhoz.

Az új, továbbfejlesztett Lenor Unstoppables illatgyöngyök könnyebb formulája lehetővé teszi a gyorsabb feloldódást a vízben, és az eddigieknél is erőteljesebb illatot kölcsönöz a ruháknak.

A Lenor Unstoppables mosás közben használható illatnövelői 4 frissítő változatban kaphatók:
Unstoppables Fresh – Az ásványok kombinációja, a vízililiom aromája a friss zöldek illatjegyeivel
- Unstoppables Lavish – A luxus parfümöket idéző illat a vörös rózsák kombinációját és az őszibarack illatjegyeit hordozza magában.
- Unstoppables Dreams – A jázmin és a vaníliavirág kifinomult együttese megnyugtat és pihentet.
- ÚJ! Unstoppables Spring – Egy üde és tiszta illat az ibolya, a gyöngyvirág, a narancsvirág és a rózsa jegyeinek kombinációja gazdag fás és friss zöld jegyekkel vegyítve. 2018 októberétől elérhető a boltokban.A Lenor Unstoppables ajánlott kiskereskedelmi ára 1999 Ft / (210g). 

Az ár üzletenként eltérhet.
További információ a Lenor Unstoppables termékről:
https://www.everydayme.hu/

 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8614331579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása