Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Lenor Unstoppables illatgyöngyök

2018. október 30. - Antalfy Krisztina

Mert szeretjük jó illatokat

Elfoglaltak vagyunk. Dolgozni járunk, tanulunk, családunk van, gyermekeink. Rohanunk egész nap, munkába, találkozókra, a gyerkőcökért, aztán fáradtan haza esünk és feladataink otthon sem érnek véget. Az egész napos teendők viszont nyomot hagynak rajtunk: elmázolódik a sminkünk, piszkos lesz a ruhánk, amit persze ki kell mosnunk és át kell öblítenünk, hogy aztán újult erővel, de frissen mosott, illatos ruhában vágjunk bele a következő napba. De hogy marad kellemes, öblítőillatú a ruhánk mosás után?

the_essentials_2.jpg

Imádom a frissen mosott ruhák illatát, jó felvenni reggel a friss illatú ruháimat, és este pihentető érzés bebújni egy ellenállhatatlan illatú, puha paplan alá. A friss illatokat persze könnyű megteremteni tavasszal és nyáron, de ilyenkor ősszel gyakran szembesülök azzal a problémával, hogy a frissen mosott ruhák már kiteregetve sem árasztanak túl jó illatot, és akár már száradás közben elillan belőlük az a bizonyos mosás utáni frissesség, átadva a helyét a kellemetlen, állott szagnak. 
3h0s.gif

kép

Éppen ezért mindent bevetek, hogy a ruháim a lehető legtovább öblítő illatúak maradjanak. Mert annál jobban semmit nem utálok, mint amikor dohos szaga marad a ruháknak és az ágyneműknek! S bár számtalan hagyományos (pl.: almaecet) és modern terméket próbáltam már ki, egyértelmű kedvenceim most az utóbbi időben a Lenor Unstoppables illatgyöngyei, melyekről hoztam egy rövid beszámolót is.

img_2752.JPG

A termékről:

A Lenor Unstoppables, apró illatgyöngyök formájában jelenik meg és már az elején hozzá kell adni a mosáshoz annak érdekében, hogy kitörő frissességet és hosszantartó illatot nyújtson a ruhák számára. Az illatgyöngyök a mosás során oldódnak fel a vízben, így a parfüm teljesen átjárja a szöveteket, hogy a ruhák akár 12 héten át tartó, kirobbanó frissességnek örvendjenek*! (*tárolás közben)

Hogyan kell használni?

  • A Lenor Unstoppables illatgyöngyöket az extra friss illat érdekében közvetlenül a mosógép dobjába kell helyezni.
  • Bármilyen színű és anyagú ruhához alkalmazható! Különösen nagyszerű a sportruházatok és törölközők mosásánál.

img_2751.JPG

Miben különbözik az Unstoppables a textilöblítőktől?

  • Innovatív formula
    Az innovatív, szilárd állagú gyöngyöcskék 9x több parfümösszetevőket tartalmaznak, mint a Lenor alaptermékek.
  • Szabályozza tetszés szerint az illat erősségét!
    A felhasznált illatgyöngyök mennyiségének tükrében személyre szabhatja az illat intenzitását: szórjon kevesebbet, vagy többet a termék kupakjába!
  • Használata egyszerű, kényelmes és tiszta!

Mit tapasztaltam?

Bár nem a megszokott, folyékony öblítőről van szó ebben az esetben, a Lenor Unstoppables szappan szerű gyöngyei fantasztikus illatot kölcsönöznek a ruháknak. A termék 12 héten át tartó friss illatot ígér, az én ruháimnál pár napnál tovább már nem éreztem ezt az intenzitást - tény viszont, hogy mivel eleve elég sűrűn mosom a ruháimat, néha esélyt sem adtam annak, hogy az öblítő illat elillanjon.

img_2757.JPG

Adagolása gyerekjáték, de ha nem szeretnénk túl intenzív, erőteljes illatú ruhákat előhúzni a mosógépből, vagy csak egyszerűen spórolni akarunk a mennyiséggel (való igaz, nem ez a legolcsóbb öblítő a hazai piacon), akkor tetszés szerint nyugodtan szórhatunk az előírtaktól eltérően jóval kevesebbet is a ruháinkhoz.

Nekem nagyon bejött az illat intenzitása, így aztán én nem spóroltam a gyöngyök használatával. A legjobban a vastag törölközők és az edzős-játszós ruháimnál lehetett érezni a hatását. A kényesebb, lenge daraboknál és fehérneműknél még a lakás is illatgyöngy illatban úszik - főleg ebben a hidegebb időben, amikor a ruhák bent száradnak. Persze ez lehet valakinek túl sok, kissé már tolakodó, de nekem tetszik. És, hogy újra venném-e őket? Nagyon is! 

img_2756.JPG

A Lenor Unstoppables ajánlott kiskereskedelmi ára 1999 Ft / (210g). 
Ez nálam olyan 10 mosásra volt elegendő.

Te próbáltad már?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a 
VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7414331711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása