Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ennyire menő az Auchan ünnepi kínálata!

2018. november 12. - Antalfy Krisztina

Hagyományos, elegáns és természet ihlette dekorációk Karácsonyra!

Az Auchan idén novemberben is megugró keresletre számít a kültéri világító dekorációk és lakberendezési kiegészítők terén, amelyet decemberben a karácsonyfák és a rájuk kerülő díszek növekvő forgalma követ. Az áruházlánc többéves tapasztalata szerint igen népszerűek az egymással jól kombinálható, sajátmárkás díszítő kellékek, amelyekből évről évre növekvő szín- és formaválasztékkal készül az Auchan, ezúttal a lakberendezési osztályokon is.

the_essentials_3.jpg

A kész adventi koszorúk, ajtódíszek és komplett karácsonyfadísz szettek mellett a vásárlók számos hozzávaló, például többféle koszorú, gyertya, szalag, gömb és számtalan díszítő elem között válogathatnak, ha maguk készítenék el az ünnepi dekorációt.

A kínálatban a tradicionális stílus és a legújabb dekorációs trendek egyaránt helyet kapnak

A klasszikus zöld-piros-fehér dekoráció mellett a természetes formák és színek hívei idén például nyers fából készült, farmerkék és világoszöld kiegészítőkkel díszíthetik fel otthonukat. Az ünnepi csillogásra vágyók metálarany és metálezüst kombinációkkal, a romantika kedvelői pedig igazán látványos, a halvány- és sötétrózsaszínt bronzzal, illetve a pezsgő sötétebb árnyalataival kiegészítő színvilággal tehetik meghittebbé az ünnepet. Idén divatosak a norvégmintás és állatfigurákkal díszített díszek is, amelyekhez azonos motívumvilágú textíliákat választhatnak a skandináv stílus kedvelői. A téli hangulatot hóval fedett kiegészítők, kerámia-, plüss- és szőrmefigurák teszik teljessé.
ambiance_sparkling_winter_3.jpg

Ragyogó flitter, szőrmék, ünnepi textilek

Az idei év meghatározó trendje, hogy a fára kerülő díszeket puha, műszőrmével borítják be, emellett az elegáns, csillogó flitterekkel díszített gömbök, textíliák és díszpárnák határozzák majd meg a karácsonyt. Az ünnepi karácsonyi asztalra arany és ezüst mintázatú étkészletek és evőeszközök kerülnek, hozzájuk illő poharakkal, tányéralátétekkel és színes dísztálcákkal. A nagy családi és baráti összejövetelekhez igényes egyszerhasználatos ünnepi terítéket ugyancsak kínálnak az áruházak.
ambiance_sparkling_winter_1.jpg

Széles LED-égősor és fenyőfa választék

Az Auchan kül- és beltéri, többségében energiatakarékos LED-del működő égősorok széles választékával várja a vásárlókat. A hagyományos hideg és meleg fehér, illetve színes világítás mellett fenyőfa-, angyal- és csillagformájú égők is kaphatók.

dear_santa_35.jpg

A korábbi évekhez hasonlóan, fenyőfából számos minőségi vágott és élőfenyő fajtát vásárolhatunk majd, javarészt magyar termelőktől. Műfenyőből pedig most még több színt és variációt kínál az Auchan.

dear_santa_04.jpg

dear_santa_30.jpg

dear_santa_12.jpg

dear_santa_33.jpg

dear_santa_36.jpg

dear_santa_43.jpg

dear_santa_47.jpg

dear_santa_04.jpg

dear_santa_23.jpg

north_star_40.jpg

north_star-10.jpg

north_star-09_1.jpg

north_star-14_1.jpg

További információ:
Auchan Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a 
VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8414367939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása