Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Légy TE, aki kutyaszánon átszeli az északi sarkkört!

2018. november 15. - Antalfy Krisztina

A mai naptól bárki pályázhat a jövő áprilisban esedékes, 300 kilométeres Fjällräven Polar 2019 túrára, amely során a világ 10 régiójából kiválasztott 20 nyertes jelentkező 5 nap alatt szeli majd át az északi sarkkör legszebb tájait szánhúzó kutyák segítségével. A résztvevők utaztatásáról, felkészítéséről, az út során használt felszerelésekről, valamint az étkezésről is a szervező, a svéd túrafelszerelés-gyártó Fjällräven gondoskodik.

vanilla_coffee_1_1.jpg

A pályázók idén november 15. és december 13. között tölthetik fel jelentkezésüket a Fjällräven Polar hivatalos oldalára, és ugyanebben az időszakban gyűjthetnek a honlapon szavazatokat közösségi csatornáik, ismerőseik és egyéni ötletek segítségével. Minden régióból két versenyző indulhat, egy a túra honlapján összegyűlt szavazatok, egy pedig a nemzetközi zsűri döntése alapján, ahol a kreativitás, a frappáns megoldások és az elhivatottság bemutatása lesznek a döntő szempontok.

fjallraven_polar_6.jpg

Tavaly a 24 éves magyar lány, Zaja Kitty képviselte a közép- és kelet-európai régiót az expedíción, miután kreatív pályázatával a közel 5000 jelentkező közül a harmadik legtöbb szavazatot gyűjtötte világviszonylatban.

További információ:
fjallraven.com

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a 
VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6014373865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása