Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

PIXIBOX x AVON

2018. november 19. - Antalfy Krisztina

2018 novemberi kiadás

Gondolom senkinek sem kell bemutatnom a Pixibox-ot, mely itthon az egyik legismertebb, online rendelhető szépségdoboz, telis-tele válogatott, magas minőségű kozmetikai termékekkel. Miután én is nagyon szeretem a Pixiboxok által kínált meglepetés érzését, izgatottan vártam mit rejthet a legújabb kiadás, melyet ezúttal az Avon hazai csapatával karöltve dobtak piacra. A csomagolás magáért beszél, a tartalma pedig ezúttal is igazán remek lett.
46075066_297042217594139_5783644812147411830_n.jpg

Bár imádom a meglepetéseket, azért nem bírtam ki, hogy ne nézegessem Instán és Facebookon a bloggerek fotóit, hátha még azelőtt meglátom a doboz tartalmát, mielőtt a futár kihozná. Rá is bukkantam egy-két insta posztra, így még nagyobb lelkesedéssel vártam, hogy az én Pixim is megérkezzen végre. A doboz külseje nagyon elegáns és szép - ezért biztosan a szobám dísze marad, valahol a könyvespolcomon, - a tartalma pedig, ahogy azt már említettem kifogástalan: összesen hat terméket tartalmazott a doboz, amelyből négy teljes és kettő kis kiszerelésű kozmetikum. 

20190110_145122-01.jpeg

Lássuk mit rejtett a doboz!

Anew arctisztító balzsam

Termékről: 

Az Anew arctisztító balzsam hatékonyan feloldja a sminket, miközben megerősíti a bőrt védő nedvességréteget és segít fiatalosabb külsőt kölcsönözni a bőrnek akár két hét alatt. Szemészetileg tesztelt, a szemsmink lemosásához is használható.

20190110_151347-01.jpeg

Saját véleményem:

Általában micellás vizet használok a smink eltávolításához, ezért kicsit tartottam ettől a balzsamos állagtól, de  pozitív csalódást okozott a termék. Alaposan megtisztítja az arcbőrt, a vízálló szempilla spirált is könnyedén eltávolítja. Bár a végére hagy egy kis olajos érzést a arcbőrömön, nem zavaró, ha lefekvés előtt még áttörlöm tonikkal az arcom. Az egyetlen negatívum számomra a tégelyes kiszerelése.

Anew Clinical Defend & Repair arctisztító maszk antioxidánsokkal

Termékről: 

Expressz méregtelenítés az antioxidánsokat és kaolin agyagot tartalmazó arcpakolással mindössze 15 perc alatt. Segít eltávolítani a szennyeződéseket és a felesleges faggyút. Feszesítő hatásával elősegíti a finom ráncok halványítását. Regeneráló hatásával egészségesebb és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

20190110_151003-01.jpeg

Saját véleményem:

Nagyon szeretem az ilyen és ehhez hasonló krém állagú maszkokat. Felvitel után nagyon hamar megszárad. Általában 10-15 percig hagyom fent - addig kávézok, olvasok, pihenek - majd egy vizes vattával eltávolítom.  Lemosása után érezhetően simább, puhább és üdébb lesz tőle a bőröm. Nem irritál, nem okoz kiütéseket és zavaró piros foltokat. Jöhet utána egy jó kis hidratáló, a smink és indulhatunk is! 

Anew Essential Regeneráló Fátyolmaszk

Termékről:

Az AVON első regeneráló fátyolmaszkja retinollal, amely növeli a hialuronsavtermelést, ezáltal csökkentheti a ráncok megjelenését, így kölcsönözve fiatalosabb külsőt az arcbőrnek. Feszesíti és rugalmasabbá teszi a bőrt, miközben segít kisimítani a szem körüli bőrt, eltüntetve a szem alatti táskácskákat.

20190110_150226-01.jpeg

Saját véleményem:

Ebben a hideg, téli időszakban nagyon durván kiszárad a bőröm, és sajnos ez alól az arcom sem kivétel: húzódik, kipirosodik és még hámlik is. Ez a maszk remekül hidratál, a krém finoman felszívódik, a maszk levétele után az arcbőröm puhább és kellemesebb tapintatú. a bőröm. Óriási változást ne várj tőle, de arra tökéletes, ha egy kis énidőre vágysz otthon.

Anew Vitale Perfect Skin éjszakai krém

Termékről:

Bőrfinomító Perfect Cell komplex-szel és selyemkivonattal megalkotott formula, amely segíti a bőrsejtek megújulá- sának folyamatát és a bőr belső szerkezetének újjáépítését. Védelmet nyújt a káros környezeti hatások ellen, amelyek gyorsítják a bőr öregedésének folyamatát. Az éjszaka folyamán segít helyreállítani a bőr sérüléseit, valamint vissza- állítani annak kipihent, egészségesen ragyogó külsejét.

20190110_150827-01.jpeg

Saját véleményem:

Annyira cuki ez a kis kiszerelés, így könnyedén magammal tudom vinni bárhová. Az illata talán kissé erőteljes, de nem tolakodó és hamar elillan. Kevés is elég belőle, viszonylag hamar beszívódik és nem okoz irritációt, nem pattogzik ki tőle a bőröm.  

Anew Vitale Perfect Skin nappali krém

Termékről: 

Bőrfinomító Perfect Cell komplex-szel és selyemkivonattal megalkotott formula, amely segíti a bőrsejtek megújulásának folyamatát és a bőr belső szerkezetének újjáépítését. Védelmet nyújt a káros környezeti hatások ellen, amelyek gyorsítják a bőr öregedésének folyamatát. Bársonyosan simává varázsolja a bőrt, segít halványítani a pórusokat és finom ráncokat, miközben intenzíven és tartósan hidratálja a bőrt.

20190110_150759-01.jpeg

Saját véleményem:

Mint azt már említettem, nagyon vízhiányos, száraz a bőröm ebben a hideg, szeles időszakban. Emiatt gyakrabban kell hidratálót használjak, mint a nyáron a nagy melegben. Ez a krém könnyen beszívódik, jól hidratál és mivel nem hagy zsíros foltokat az arcon, smink alatt is tökéletes. 

Justine Tissue Oil bőrápoló olaj

Termékről: 

Selymes formula 4 értékes bőrápoló olaj különleges kombinációjából; mandula-, szezám-, búzacsíra,- illetve kukoricaolajat tartalmaz. Hatékony segítség a hegek, terhességi csíkok és a bőr elszíneződéseinek halványításában. Feszesíti a bőrt és azonnal hidratálja azt. Az 5%-os, antioxidánsokban gazdag C-vitamin tartalma pedig segít egyenletesebbé varázsolni a bőrt.

20190110_150033-01.jpeg

Saját vélemény:

Azt első körben meg kell említenem, hogy én kifejezetten imádom a testápoló olajokat, így ehhez a termékhez is nagyon pozitívan álltam hozzá és nem csalódtam. Kellemes az illata, elég hamar felszívódik, a hatása kellemes, érezhetően szebbnek és simábbnak érzem tőle a bőrömet. 

Megéri-e a Pixibox, ennyiért?

A válaszom határozottan igen. Persze ne azért vedd meg, mert én azt ajánlom, de ha összeszámolod, hogy milyen értékű kozmetikumok vannak egy-egy dobozban, ebből a doboz ára 5.990,- Ft., ,akkor azt gondolom minden a Pixibox mellette szól, és ha még azt nézzük, hogy minden Pixi szinte percek alatt elfogy, azt gondolom annyira mégsem lehet rossz a kínálata.     

20190110_145828-01_1.jpeg

 Ha te is szereted a meglepetés és felfedezés érzését, akkor regisztrálj még ma a http://pixibox.hu/ oldalán, így mindig időben értesülhetsz az újdonságokról és az aktuális csomagokról. 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1214554182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása