Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így hozd ki Karácsonyfádból a legtöbbet!

2018. december 03. - Antalfy Krisztina

Jó áron minőségi díszeket!

Mindenki másképp csinálja! Ez alól pedig még az év legszebb ünnepe sem kivétel, hisz ahány ház, annyi féle karácsonyfa. Vannak, akik az élő fára esküsznek, mások évek óta ugyanazt a műfenyőt díszítik. Egyesek a fényfüzérrel kezdik a díszítést, míg mások a szaloncukrokkal. De egy közös mindannyiunkban, imádjuk a szép és minőségi díszeket, melyekkel aztán Szenteste közösen öltöztethetjük fel ünnepi ruhába fenyőfánkat. Az alábbi posztban elhoztam néhány igazán különleges karácsonyfadíszt, melyekkel teljessé tehetjük otthonunkat az ünnepi időszakban. vanilla_coffee_11.jpg

Élő vagy inkább műfenyő?

Ez még a saját családomban is örök vitát szül az ünnepi időszakban. Míg én az élő fenyőt preferálom, mert imádom az illatát, addig a szüleim évek óta ugyanazt a műfát veszik le a padlásról. De tény, hogy évről-évre egyre drágábbak a vágott fenyők, így akinek egy igazi fenyő megvásárlása esetleg túlságosan drága, annak szerencsére ott egy másik megoldás, a műfenyő, melyből már igen széles választékot találunk az Auchan áruházaiban, elérhető áron, szép és igényes megjelenéssel. A megfelelő karácsonyfadíszek használatával pedig a hatás épp olyan lehet, mint egy valódi tűlevelűnek, nem mellesleg nem kell bajlódni a felállításával, befaragni a tartóba, könnyedén összeállítható, nem hullajtja a leveleit és jövőre is megmarad.

pexels-photo-712318.jpeg

Tipp: 

Fenyőfádat megvásárolhatod az Auchan üzleteiben is, ahol ezúttal is számos minőségi vágott és élőfenyő fajták közül válogathatsz, javarészt magyar termelőktől. Műfenyőből pedig most még több színt és variációt kínál a francia áruházlánc. Amennyiben a vágott fa mellett teszed le idén a voksod, karácsony előtt tárold fűtetlen, hűvös helyen, díszítés előtt néhány nappal nem árt vízbe áztatni, vagy amennyiben ez lehetséges, olyan talpba helyezni, melyet később is felönthetsz vízzel. 

Ha megvan a fa, jöhetnek a díszek! 

Díszítsük, de mivel? 

Nem tudom te hogy vagy vele, de nálam a karácsonyfa kiválasztása a legkisebb gond az ünnepi időszakban, a valódi fejtőrést inkább a díszek okozzák. A kérdés minden évben ugyan az: milyen legyen a karácsonyfa? Kék, vagy piros, tradicionális, vagy inkább modern, visszafogott, esetleg extravagáns, keverjem a színeket, vagy maradjak meg az egyszínű daraboknál? S miután idén sem tudtam dönteni, ellátogattam inkább az Auchan Dunakeszi áruházába, ahol számtalan szépséges dísz és dekoráció közül tudtam válogatni.
received_283558005836551-01.jpeg

Vannak köztük elegáns, csillogó flitterekkel díszített gömbök, puha, műszőrmével borított angyalkák, nyers fából készült macik, mókusok, norvégmintás dekorációk és gyönyörű illusztrációkkal ellátott, egyedi díszdobozba csomagolt szettek, melyekhez könnyedén találunk stílusban és mintában tökéletesen passzoló koszorúkat, gyertyákat, asztalterítőket. Csak aztán tudj válogatni az óriási kínálatból!  

received_1591282600973341-01.jpeg

Tipp:

Ha gömböket használsz a fenyőfa díszítéséhez, a nagyobb gömböket tedd az alsó ágakra, a kisebbeket, az apró díszeket, golyókat, aprócska figurákat pedig fent helyezd el. Olyan ez, mint egy jól megválasztott ruha, a jól elhelyezett díszekkel szépen kiemelheted karácsonyfád természetes formáját.

Fényeket mindenhová! 

Nem kell Szentestig várnunk, hogy fényárba díszítsük lakásunk különböző pontjait. Ebben a korán sötétedő, hideg évszakban én különösen igénylem a fényeket, apróbb fényforrásokat, melyek egyszerre teremtenek meghitt hangulatot és kellemes melegséget otthonomba, ahova - a sok világító csillagnak, és angyalkáknak köszönhetően - nagyon jó érzés hazatérni egy hosszú és fárasztó nap végén.  

received_359836248125073-01.jpegA fényfüzérek nem csak a karácsonyfa ékei lehetnek. Díszíthetjük vele a bejárati ajtót, az ablakpárkányt, vagy fellógathatjuk a függönyeinkre is. Az Auchan kül- és beltéri, többségében energiatakarékos LED-del működő égősorok széles választékával várja a vásárlókat. A hagyományos hideg és meleg fehér, illetve színes világítás mellett fenyőfa-, angyal- és csillagformájú égők is kaphatók.  

received_198923404347252-01.jpeg

Tipp:

Én mindig a fényfüzérekkel kezdem a karácsonyfa díszítését. Az aljáról indulok, és hagyok néhány izzót a fa belsejébe, a törzsére  is, így a díszítés befejeztével gyönyörű, térbeli hatást érhetek el a végén. Nálam persze az egyszínű égősor nem is elég, gyakran kétféle izzósort is használok, a fehéret alulra és a törzsére teszem, míg az apróbb, színeset az ágvégeken futtatom végig. 

received_1280756018731807-01.jpegBízom benne tudtam kicsit segíteni a fenti ötletekkel, és általuk te is ráhangolódtál az ünnepekre!
 

Te hogy díszíted idén a fádat?

 

További információ:
Auchan Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a 
VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7114415962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása