Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megható karácsonyi kisfilmmel jelentkezett a TOYOTA

2018. december 19. - Antalfy Krisztina

A világ legzöldebb és leginnovatívabb autógyártójának tartott Toyotáról közismert, hogy a társadalmi felelősségvállalás számos területén aktívan képviselteti magát, az olimpiai és paralimpiai mozgalom támogatásától a mozgáskorlátozottak életét könnyebbé tévő különleges kezdeményezéseken át a nagyszabású környezetvédelmi projektekig. Mindezekről azonban szó sem esik a vállalat karácsonyi kisfilmjében, amely egy egyszerű történetet mesél el, egyszerű eszközökkel, mégis hatásosan.
toyota_karacsonyi_film_6.JPG

Szinte mindenki tudja, hogy a Toyota neve egyet jelent a környezetbarát hibrid elektromos autókkal, az akkumulátoros elektromos, a hidrogénüzemanyagcellás elektromos autók fejlesztése, vagy épp a robotika és mesterséges intelligencia és az ezeken alapuló autonóm önvezető autók területét érintő kutatások területén betöltött vezető szereppel.

toyota_karacsonyi_film_2.JPG

Épp így ismert a világelső japán autómárka széleskörű társadalmi felelősségvállalási és karitatív tevékenységéről is, így akár kézenfekvő lehetett volna, hogy ezek a témák valamilyen módon bekerülnek a Toyota amerikai leányvállalatának karácsonyi kisfilmjébe is. Ehelyett azonban a kisfilm egy igazi, meghitt karácsonyra hangolódás történetét meséli el, megérintő, szép képekkel, kellemes dallamokkal, megható befejezéssel, amiért még akár az ünnepek előtti készülődésben és rohanásban is érdemes egy röpke, másfél perces szünetet tartanunk.

A kisfilm az alábbi linken tekinthető meg: 

További információ:
Toyota Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a 
VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7214501500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása