Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Lehet ennél viccesebben felhívni a figyelmet a tolerancia fontosságára?

2019. január 02. - Antalfy Krisztina

Csak a napokban kapta fel a Toyota megható karácsonyi kisfilmjét a sajtó és a közösségi média, máris előkerült egy újabb figyelemre méltó Toyota videó. Szemben a másikkal ez inkább a humorra, mint a torokszorító pillanatokra épít, ám nem kevésbé fontos üzenetet hordoz.

toyota_tolerancia_4.JPG

A Toyota a társadalmi felelősségvállalás számos területén aktívan képviselteti magát, ennek egyik kiemelt területe az olimpiai és a paralimpiai mozgalom támogatása. Amellett hogy a Toyota a NOB (Nemzetközi Olimpiai Bizottság) mobilitási partnere, az egyes országok olimpiai válogatottjait is támogatja, így például a MOB (Magyar Olimpiai Bizottság) platina fokozatú támogatója is, de ugyanígy partnere az amerikai válogatottnak is. Ez utóbbi tényre igyekszik felhívni a figyelmet meglehetősen vicces formában az az amerikai Toyota kisfilm, amely a humor mellett egy rendkívül fontos üzenetet, a tolerancia fontosságát is közvetíti.

toyota_tolerancia_7.JPG

Az emlékezetes videót még év elején osztotta meg a japán autógyártó, azonban igazán csak most kapta fel a közösségi média, talán mert az ünnepek közeledtével fogékonyabbak vagyunk az értékes gondolatokra. A film mindenesetre olyan felállással indul, ami akár a karácsonyi asztanál egy a vidám családi hangulatban elmesélt vicc alaphelyzete is lehetne: van a rabbi, a pap, az imám és a buddhista szerzetes…a folytatáshoz azonban meg kell nézni a videót, érdemes:

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7014527972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása