Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

30. jubileumi Mazda MX-5 modell Chicago-ban

2019. január 09. - Antalfy Krisztina

A Mazda Motor Corporation ma bejelentette, hogy a 2019-es Chicago-i Autószalonon tartja a 30. jubileumi Mazda MX-5 modell világpremierjét. A kiállítás 2019. február 9-én nyitja meg kapuit a nagyközönség számára. A Mazda MX-5-öt 1989-ben Chicago-ban mutatták be először, és hogy a gyár a kerek évfordulót méltón megünnepelje, egy limitált szériát bocsát ki, hogy különlegességet kínáljon a modell rajongóinak világszerte, akik ebben a három évtizedben a modell páratlan sikertörténetét támogatták.
01_2_overview_feature_lhd_960x470px.jpg

A világ legnagyobb darabszámban eladott kétüléses sportautója (melyből több, mint 1 millió darab talált gazdára, ebből 350.000 Európában) szimbolizálja legjobban a Mazda autóépítési filozófiáját, és a fáradhatatlan törekvést, hogy élvezetesen vezethető autókat hozzon létre.

2018_mx-5_roadster_softtop_rf_19cy_30th_sv_us_lhd_c07_ext_side_motion.jpg

A 30 év alatt egyedülálló európai rajongótábor alakult ki Izlandtól egészen Olaszországig, akik szenvedélyesen képviselik a “Jinba Ittai” (ló és lovas egysége) érzését, amely az MX-5 lényege a kezdetektől fogva. A 30. jubileumi modell limitált kiadása a legfrissebb újdonság az egyre növekvő számú, egyedi MX-5 verziók közül.

MAZDA KIÁLLÍTÁS A CHICAGOI AUTÓSZALONON

Bemutató: Mazda MX-5 30. jubileumi modell (világpremier)
Eladásra kínált modellek Mazda3, Mazda6, Mazda CX-9, Mazda CX-5, Mazda CX-3

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

További információ:
Mazda Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2014550916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása