Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Yamuna beuty elixir / TESZT

2019. február 07. - Antalfy Krisztina

Gyengéd megoldás rohanós hétköznapokra

Mindenki más miatt van jelen a közösségi oldalakon, ami épp ettől annyira jó. Vannak ismerőseim, akik csak azért vannak fent, hogy másokat követhessenek, megint mások önmagukat, vagy épp saját munkájukat akarják megismertetni egy szélesebb közönséggel, én pedig egyszerűen azért, mert imádom megörökíteni és elmenteni az Instagram oldalamon életem legszebb pillanatait. Ide tartoznak a nagy nevetések, a finom ételek és mindaz a sok termék újdonság, amitől szebbnek, üdébbnek érzem magam a hétköznapokban, ilyen pl. legújabb kedvencem, a Yamuna Beuty Elixir arcápoló családja. 
ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_5.jpg

Amikor kézhez kaptam a három termékből álló kis csomagot, elsőre elnyerte a tetszésemet a krémek külseje, elegáns, letisztult megjelenése. Az ajánló szerint a Beauty Elixir bőrszépítő tulajdonságait már 2-3 hét alkalmazás után szabad szemmel is látható, így nem tétováztam, azonnal belevágtam a tesztelésbe...

20190204_123749-02.jpeg

Sajnos már nálam is látható jelei vannak, hogy átléptem azt a bizonyos 30-at. Ennek egyik jele, hogy akkor is magáznak a boltban és a pénztárnál az eladók, ha kedvesen és mosolygósan lesziázom őket. Nincs mit tenni, az időt én sem tudom megállítani, viszont lelassíthatom, méghozzá olyan arcápoló termékekkel, melyek tartalmaznak pl. TriGen Komplexet, ahogy a Yamuna Beauty Elixir termékei. Ez olyan különleges hatóanyagokat tartalmaz, amelyek nagyon gyorsan és hatásosan veszik fel a harcot az öregedés látható jelei ellen. Az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy kis móltömegű hialuronsav található benne.

Miért jó ez?

Mert egy kis móltömeg hialuronsav a bőröd mélyebb rétegébe tud beépülni, ezáltal nem csupán a felszínen ad látszólagos hatást. 

nevtelens.png

Beauty Elixir anti-ageing ránctalanító nappali arckrém érett bőrre / 50 ml

Termékről:

A látványos hatásért a Firming Biopolimer Formula felelős, amelynek feszítő hatása a finomabb ráncok mélységének azonnali és látható csökkenését eredményezi. Az egyedülálló TriGen Komplex visszaállítja az arcbőr teltségét és javítja a bőr feszességét. A Hialuronsavas Formula pedig kis mérete miatt a bőrfelszín mélyebb rétegeibe képes behatolni és ott megkötni a nedvességet, ezáltal feltölteni a ráncokat. Az eredmény – rendszeres használatával – feszesebb arckontúr, teltebb arcbőr és kevesebb ránc.

20190204_124017-02.jpeg

Saját véleményem:

Lassan bő egy hete használom rendszeresen, így nem is vártam tőle még hatalmas csodát, de tény, hogy már most hajlok afelé, hogy elhasználjam az egész tégelyt - és nem csupán a kíváncsiság miatt, hanem mert tetszik a termék, igazán megkedveltem. Nem tudom a nyári nagy melegben mennyire válna be kombinált, T-vonalban zsírosodó bőrömnek, de most télen remek partnernek minősül a rohanós reggeleken. 

Nagyon jól beszívódik, remekül hidratál. Eddig főleg primerként használtam a sminkem alá, - úgy nekem nagyon bevált -, emellett szép, egyenletes bőrfelszínt eredményez. Nem irritál, nem pattogzok ki tőle (pedig volt már Yamuna, amin túl kellett adjak, mert nem bírta a bőröm)... 

Ára: 6.900 Ft

Beauty Elixir Anti-ageing ránctalanító éjszakai arckrém érett bőrre / 50 ml

Termékről:

Éjszaka tehetünk a legtöbbet bőrünk állapotáért. Ez a krém épp alvás közben fejti ki hatását a különleges TriGen Komplex hatóanyagnak köszönhetően, amely visszaállítja az arcbőr teltségét és javítja a bőr feszességét. A Hialuronsavas Formula pedig kis mérete miatt a bőrfelszín mélyebb rétegeibe képes behatolni és ott megkötni a nedvességet, ezáltal feltölteni a ráncokat. Reggel a tükörbe nézve – rendszeres használatával – az eredmény nem más, mint a feszesebb arckontúr, teltebb arcbőr és kevesebb ránc.

20190204_124111-02.jpeg

Saját véleményem:

Bár a ráncaim száma eddig még nem csökkent, mégis pozitívan állok a krémhez. Remekül hidratál, könnyen beszívódik, nem érzem tőle, hogy nagyon zsíros, olajos lenne az arcom, nem irritál és reggelre valóban puhább, selymesebb, hidratáltabb lesz az arcom. Ennek köszönhetően a smink is szebben mutat rajta. 

Ára: 7.500 Ft

Beauty Elixir anti-ageing ránctalanító szemkörnyékápoló érett bőrre / 15 ml

Termékről:

A szem a lélek tükre, ugyanakkor a szem körüli ráncok sokat ronthatnak még a legcsillogóbb tekinteten is. A Yamuna új Beauty Elixir szemránckréme különleges hatóanyagának, a Firming Biopolimer Formulának köszönhetően 15-60 percen belül láthatóan csökkenti a szem körüli szarkalábakat. Az egyedülálló TriGen Komplex visszaállítja az arcbőr teltségét és javítja a bőr feszességét. A Hialuronsavas Formula pedig kis mérete miatt a bőrfelszín mélyebb rétegeibe képes behatolni és ott megkötni a nedvességet, ezáltal pedig feltölteni a ráncokat.

20190204_124202-02.jpeg

Saját véleményem:

Ami a ráncokat illeti, én mindig a megelőzés híve voltam, talán ezért is vetek be mindig minden újdonságot, ami egy kis csodát is ígér az öregedés elleni harcban. Na jó, hát túlzás lenne azt állítani, hogy ennek az elegáns tubusba zárt szemkontúr zselének a hatása felér egy jókezű plasztikai sebésszel, de nem rossz.

Általában a nappali arckrém felvitele után használom, apró mozdulatokkal eloszlatom az ujjbegyemmel, és hagyom felszívódni. A hatását annyira még eddig nem érzem, de valóban frissebb, puhább, élettel telibb lesz tőle a szemkörnyéki bőr, és ami a legjobb, hogy hamar beszívódik és nem csíp. Ha csodát nem is várhatunk tőle, az biztos, hogy jó ideig szinten tartja a már meglévő állapotot. 

Ára: 6.100 Ft

nevtelen2_9.png

További információ:
Yamuna Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3314611556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása