Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ennél nőiesebben nem várhatod idén a tavaszt

2019. február 19. - Antalfy Krisztina

Divattippek pasztell árnyalatban…

A természet újjáéledésével én is szeretem felfrissíteni a ruhatáram egy részét, és a kozmetikai termékeimet.  Éppen ezért, a tavaszi megújulás nálam egy kozmetikai kezeléssel, egy nagy tál friss salátával, és néhány üde, világos színű szépség beszerzésével indul. Ide bele tartoznak a frissítő testápolók, a virág illatú tusfürdők, a lenge fazonú szoknyák és a pasztell árnyalatú kiegészítők. Az alábbi összeállításban erre a témára hoztam néhány újdonságot, melyeket elnézve legszívesebben már most elpakolnám a téli ruháimat.   

konyvajanlo_7.jpg

Ha valami frissítő termékre vágysz a fürdőszobádban...

A Dove új, ásványi anyagokban gazdag agyagot tartalmazó tusfürdői táplálják, és segítenek megtisztítani a bőrünket a környezeti szennyeződésektől. 

fotojet_151.jpg

Ha a gardróbod valami igazán világos színek után sóvárog...

Az F&F tavaszi kollekciójában üde színeket és fazonokat találsz, míg a sloggi kínálatában a kényelmes, puha fehérneműk hívnak csábításra.

fotojet_152.jpg

Ha unod már a sötét és nehéz sminkeket...

Ami a sminket illeti, minél természetesebb és ragyogóbb, annál jobb - a legszebb tavaszi trend idén is a primerrel alapozott, highlighterrel kiemelt, mely bájos, rózsaszín orcákat és ajkakat varázsol számodra is. 

fotojet_153.jpg

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1914636058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása