Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ha szereted a színeket, a KAZAR új kollekcióját imádni fogod!

2019. március 20. - Antalfy Krisztina

A Kazar új tavaszi-nyári kollekciója elfeledteti a hideg napokat, és lehetőséget ad, hogy újra harmóniába kerülj magaddal. A kollekció darabjainak vezérmotívuma a „BE PROUD, BE YOURSELF” manifesztó, amely támogatja az egyéniségeket és a bátorságot ahhoz, hogy az legyél, aki csak szeretnél – követve a szíved hangját, és magadat adva minden egyes hétköznapi szituációban.
konyvajanlo_10.jpg

Elbűvölő látképek, meleg kaliforniai fények és a sivatag homokja – ebben a környezetben ismerhetjük meg a márka új, kényelmes és hétköznapi arcát. A Los Angeles külvárosában készült fotókon a Kazar kellemes útitársként, igazi barátként mutatkozik be, aki veled tart a mindennapjaid során, közben szabadságot és szépséget sugároz, és erőt nyújt álmaid követéséhez.
dj_kazar_lookbook_23_01_2019_2995.jpg

A Kazar új kollekciója olyan nőknek és férfiaknak szól, akik értékelik a színek gazdag palettáját, a kortárs formatervezést és vonalvezetést. Ezeket a Kazar kiváló minőségű anyagokkal kombinálja, az eredmény pedig az extrém tartósság, de ami még ennél is fontosabb: a komfort és a kényelem.

Női kollekció

Kétség sem fér ahhoz, hogy a Kazar új kollekciójában a modern nők megtalálják az ízlésüknek és igényeiknek megfelelő darabokat minden napszakra és alkalomra. A nemzetközi trendeknek megfelelő modellek stílusosan gazdagítják ruhatárad.

dj_kazar_lookbook_23_01_2019_3420.jpg

A tavaszi kollekcióban helyet kapnak a kígyóbőr-rajzolatú minták, amelyeket ízléses és minimális matt fényezés borít. Emellett kötött részletekként jelennek meg néprajzi motívumok, finom és hajszálvékony csíkok, valamint számos utalás az utcai divatra, amelyeket művészeti alkotások vagy graffitik inspiráltak.

Egyes kiegészítők színekkel telített nyomatokkal utalnak vízfestményekre. Ezek életre keltik és felejthetetlenné teszik a fekete-fehér összeállításokat, és mindenkiből kiváltják a „hűha” érzést. A kollekció manifesztója nyíltan és élénken megjelenik a cipőkön és a táskákon is, olyan szlogenek formájában, amelyek kifejezik a márka értékeit.

dj_kazar_lookbook_23_01_2019_2052.jpg

A színekről elmondható, hogy a szezon összes vezető árnyalata felvonul, és a rendkívül stílusos, neutrális paletta elkerüli az egyhangúságot. Tartalmazza a bézs különböző árnyalatait a krémszínűtől kezdve a homokszínen át a kvarcrózsáig és a rendkívüli korallig, amely az év színe. Ezek az energikus, élénk árnyalatok tökéletesen illenek a lágy anyagokhoz és az egyszerű, finom vonalvezetésekhez. A kollekció további hangsúlyos színei a föld telített zöldjei, a napos, meleg sárgák és a kifinomult, elegáns gesztenyeszínek. Ez utóbbiak elképesztően gazdag hatást adnak a bőrből készült daraboknak.

dj_kazar_lookbook_23_01_2019_1302.jpg

Férfi kollekció

A Kazar 2019 tavaszi-nyári katalógusa bizonyíték arra is, hogy a márka nem feledkezett el a férfiakról. A választék gazdag, és mint mindig, a hangsúly ebben az évben is a magas minőségű anyagokon és a kényelmen van, de a kollekció ezúttal felvonultat néhány szokatlan és rendkívül eredeti dizájnt is.

_dsc0705_2.jpg

A férfiak a motívumok és modellek széles választékából szemelhetik ki a hozzájuk illő darabokat, amelyek hangsúlyozzák vagy éppen meghatározzák a stílusukat. A nemzetközi trendekhez igazodva ebben a szezonban a Kazar hírnevét megalapozó elegáns, üzleti cipők mellett megjelenik a kínálatban a mindennapos viseletre ajánlott cipők és tornacipők gazdag választéka.

dj_kazar_lookbook_23_01_2019_0854_1.jpg

A tavaszi férfikollekció tartalmaz merész, divatos elemeket is, például a nagy divatházaktól jellemzően távol álló dekoratív csíkokat. Ezek karaktert adnak a hagyományos modelleknek, és feltűnőbbé teszik a mokaszinokat és a sportcipőket is. Az utóbbiak közül több modellt az utcai művészet és a graffiti inspirált, ezeken a szivárvány színei merészen törik meg az egyhangúságot. A kiemelt sportmodellek pedig a rendkívül divatos horgolt anyagokból készültek.

dj_kazar_lookbook_23_01_2019_1159.jpg

A Kazar új férfikollekciója színekben is gazdag, a kék különböző árnyalatain keresztül megjelennek az erdő zöldjei, az ásványi anyagok piros színei, valamint az energikus, napos sárgák is. Ezek leginkább az olyan férfiak számára jelentenek kitűnő választást, akik merész és kifejező darabokkal szeretnék élénkíteni a ruhatárukat.

_dsc0612_2.jpg

A női és a férfikollekcióban most bemutatott anyagok, formatervek és modellek mind kifejezik a Kazar manifesztóját: BE PROUD, BE YOURSELF! A darabok lehetőséget adnak a saját, testre szabott stílusod újradefiniálására és az egyéniséged kifejezésére. A cipők, táskák és kiegészítők gazdag választéka számos kombinációt tesz lehetővé, amelyek végső hatása a részletekben rejlik. A Kazar formatervezői hisznek abban, hogy csak a képzeletünk szabja meg határainkat, és abban is, hogy önmagunk kifejezéséhez sokszor ugyan bátorság szükséges, de ez erőt is ad nekünk a mindennapok során. Szerintük a szépség a mindennapos társunk lehet, bárkivé is szeretnénk válni és bármerre is járunk.

dj_kazar_lookbook_23_01_2019_0766.jpg

A Kazar 2019-es tavaszi-nyári kollekcióját Daniel Jaroszek (Papaya Films) fotózta Kaliforniában. A márka nemzetközi marketingigazgatója, Mona Kinal felelős a Kazar márkastratégiájáért. A 2019-es kollekció darabjai már elérhetőek az üzletekben és a www.kazar.com weboldalon.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9314703474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása