Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Eucerin Anti-Pigment termékcsalád // TESZT

2019. május 14. - Antalfy Krisztina

Ints búcsút zavaró pigmentfoltjaidnak!

Fiatal korban nem igazán törődünk bőrük védelmével, hisz ha jön a nyár mindenki szép, napbarnított bőrre vágyik, mert azon sokkal jobban mutat a fehér csipkeruha, és a bikini, azonban annál kevésbé esztétikus látvány, ha a barnasággal együtt megjelennek azok az undok pigmentfoltok is. De mégis mit tehetünk ellenük? Többek között örökre elbújhatunk a nap elől, esetleg bekenhetjük magunkat vastagon alapozó réteggel, vagy kipróbálhatjuk az Eucerin Anti-Pigment termékcsaládját.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_1_6.jpg

Magabiztosságunk alapvető kulcsa a szép és egészséges bőr. A napsugárzás, a hormonhatások, valamint az idősödés okozta sötét elszíneződések nagyon zavaróak tudnak lenni, leggyakrabban alapozóval próbáljuk ezeket palástolni. Szeretnéd őket ténylegesen elhalványítani? Az Eucerin Anti-Pigment termékcsaládja innovációnak számít a pigmentfoltok elleni küzdelemben: használatával az elszíneződések rövid időn belül láthatóan enyhülnek, miközben a bőrnek egyenletes tónust és ragyogást kölcsönöz. 

59865605_642461936219037_3034977220122258740_n.jpg

A tavasz beköszöntével szinte hívogat a természet, ezért igyekszünk minél több időt a szabadban eltölteni, a napon sütkérezni. Számos jótékony hatása mellett azonban a napfény fokozza a bőr melanintermelését, amelynek hatására hiperpigmentáció alakulhat ki. Ez azt jelenti, hogy egyes bőrterületek sötétebbre színeződnek, májfoltok jelennek meg, amelyektől a bőr egyenetlen tónusúnak látszik. A pigmentfoltok kialakulásához – a napsugárzás mellett – még olyan tényezők is közre játszhatnak, mint a bőr idősödése, valamint a hormonális hatások. Sokan tévesen azt feltételezik, hogy az így kialakuló bőrhibákat csak hosszadalmas kozmetikai kezelések árán, vagy műtéti úton lehetséges eltávolítani.

Légy Te is sugárzóan magabiztos, és élvezd a meleg napsugarakat bűntudat nélkül!

received_1714740245339082.jpeg

A szépségápolásban forradalmi megoldást jelentő Eucerin Anti-Pigment termékcsaládját kifejezetten a hiperpigmentáció csökkentésére fejlesztették ki, amely – a mindennapos bőrápolási rutinunk részeként – akár két hét alatt is szemmel látható, folyamatos javulást eredményez. A készítmények thiamidol tartalma jelentősen hozzájárul a melanintermelés csökkentéséhez, a sötét foltok halványításához, valamint meggátolja újabbak kialakulását.

Mivel a májfoltok megjelenésének egyik kiváltó oka a napsütés, ezért a hatékony megelőzés érdekében kulcsfontosságú a teljes körű fényvédelmet biztosító, UVA és UVB szűrőket is tartalmazó termékek használata. Az Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid 50-es fényvédő faktorral óvja bőrünket a nap káros hatásaitól, amely sminkalapként is tökéletes választás lehet.

received_1073113786211092-01.jpeg

„Gondoskodni magunkról azt jelenti, hogy szeretjük és elfogadjuk azt, amilyenek vagyunk és a bőrünknek is igyekszünk a legjobbat nyújtani. Az Eucerin Anti-Pigment termékcsaládja segítséget nyújt abban, hogy a pigmentfoltok eredményes halványításával, valamint megelőzésével a lehető legjobban érezhessük magunkat a bőrünkben!” – foglalja össze a termékcsalád előnyeit Kovács Rita, az Eucerin brand menedzsere.

Lássuk is őket közelebbről!

1. Eucerin Anti-Pigment Duál Szérum

Termékről:

  • Csökkenti a sötét foltokat és megelőzi az újabbak kialakulását
  • Kettős hatású szérum tiamidollal és koncentrált hialuronsavval
  • Sima és megújult, egyenletes és sugárzó bőrt kölcsönöz
  • Gyorsan felszívódik
  • Enyhén illatos
  • Nem zsíros, könnyű textúra

2x15 ml, ajánlott fogyasztói ár: 10 990 Ft

received_1349023901912036-01.jpeg

Saját véleményem:

Imádok napozni, pontosabban csak imádtam, mert egy ideje a napsugarak hatására apró, barna foltok jelentek meg az arcomon, így számomra nem volt kérdés, hogy napi rendszerességgel fogom használni ezt a szérumot. Csomagolását tekintve szerintem remek ez a két faktoros kiszerelés, a pumpás fej pedig praktikus. Illata kellemes, nem erőteljes. Könnyű felvitel, még könnyebb felszívódás, és bár nem vártam tőle nagy csodát, 3 heti használat után láthatóan javult a bőröm állapota: a szem körüli foltok halványodtak.

2.  Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30

Termékről:

  • Csökkenti a sötét foltokat és megelőzi az újabbak kialakulását
  • Hidratáló nappali arckrém minden bőrtípusra
  • Ragyogóvá, egyenletes tónusúvá teszi a bőrt
  • Csökkenti a melanintermelést
  • UVA- és UVB szűrőket tartalmaz, 30-as fényvédő faktorral
  • Enyhén illatosított
  • Gyorsan beszívódik

50 ml, ajánlott fogyasztói ár: 6 990 Ft

received_340404976619194-01.jpeg

Saját véleményem

Továbbra is plusz pont nálam, ha egy termék pumpás kiszerelésben kerül a boltok polcaira, ahogy ez a krém is. Illata kellemes, nem irritáló számomra, állaga mint az átlagos arckrémé. Közel 3 hete használom, napi szinten, minden reggel a smink alá. Szép, üde érzetet ad a bőrnek, használata után sima, egyenletes lesz tőle az  arcom. 

3. Eucerin Anti-Pigment Korrektor stift

Termékről:

  • Csökkenti a sötét foltokat és megelőzi az újabbak kialakulását
  • Helyileg alkalmazható gél hiperpigmentált területekre
  • Ragyogóvá, egyenletes tónusúvá teszi a bőrt
  • Minden bőrtípusra alkalmazható
  • Helyi alkalmazáshoz készült applikátorral könnyen és gyorsan felvihető
  • Illatanyagmentes
  • Nem zsíros

5 ml, ajánlott fogyasztói ár: 4 590 Ft

received_447320102507753-01.jpeg

Saját véleményem:

Nálam eddig ő a kakukktojás. Célzottan alkalmaztam eddig homlok és szem környékén a barna kis foltokra, de a szememet irritálja - könnyezek tőle - a bőrömet erőteljesen szárítja. Azonban egy jó hidratálóval és napvédő krémmel ezt még ki lehet küszöbölni, hisz a hatása valóban észrevehető. Csodát ne várj tőle, de tényleg egy szintig halványít és szinten tartja az arc megjelenését. Érdemes kipróbálni!

received_2268925983359544-01_1.jpeg

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9214826272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása