Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

IsaDora Bronze Bliss újdonságok // TESZT

2019. május 15. - Antalfy Krisztina

Örök dilemmám minden reggel munkába indulás előtt: milyen sminket vigyek fel az arcomra, ami egyszerre szép, és mégis visszafogott? A legtöbbször olyan színeket használok, ami általában finom és szolid, de persze nem állítom, hogy néha napján nem csábulok el egy-egy erőteljesebb, élénkebb paletta láttán. Főleg így a nyár közeledtével fókuszálok rá azokra a beauty termékekre, melyek a tenger kékjét és a vízparton töltött esték fényeit idézik meg számomra.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_18.jpg

Késő délután van, a nap lassan lenyugszik a magas fenyők mögött, hajunkat a tengeri szellő lágyan simogatja. A kedves kabócák is rákezdtek már esti szerenádjukra... Igen, ez egy csodálatos pillanat!

Jól hangzik, igaz? Ám addig is, amíg nem jutsz el valamelyik türkizkék tengerrel szegélyezett mediterrán kis városkába, vedd körbe magad tenger illatú gyertyákkal, színes kerti dekorációkkal, és próbáld ki az IsaDora Bronze Bliss termékeit, ezzel is feldobva a szürke hétköznapokat! 

58468642_2072715566361796_3079203255608505870_n.jpg

SZEMEK

BRONZING EYE BAR

Termékről:

Hat gyönyörű, bronzos, terrakotta árnyalat  egy fantasztikus türkizzel: öröm ránézni erre  a palettára! A nyár igazi must-have darabja, csodásan mutat a lebarnult arcbőr mellett a palettával készült smink!

Ajánlott fogyasztói ár:  6990 Ft

58410500_2323619464582478_3855113039933251891_n.jpg

Saját véleményem:

A Bronzing Eye Bar paletta a forró nyári napok, és az éjszakába nyúló tengerparti séták nélkülözhetetlen kiegészítője. Első lépés a napvédelem, második lépés a barnulás, végül pedig jöhet a paletta egy-egy árnyalata, vagy akár az összes egymással keverve, ugyanis ezek a színek megérdemlik a szép, napbarnított arcbőrt. 

Csomagolása elegáns, praktikus, kézzel kissé nehezen nyílik, de így legalább bármikor bedobható a táskádba, anélkül, hogy kinyílna és bármit összekoszolna. A paletta fényes színei tökéletes összhatást teremtenek, szépen felvihetőek, egymással csodás színkompozíciót alkotnak, de más, matt árnyalatokhoz is tökéletesen passzolnak. Szépen pigmentáltak, minimálisan poroznak.

BROW POWDER PEN

Továbbra is kiemelt a szemöldökformázás szerepe a mindennapos sminkrutin során. Hála az olyan modelleknek, mint Xenia Deli,  a szemöldökformázás óriási biznisz lett, és a közösségi média,  az influenszerek és a celebek is élénk érdeklődéssel kísérik az újabb szemöldökformázásra szolgáló sminkek megjelenését. Nem véletlen: a szemöldök karaktert ad a megjelenésnek,  kiemeli, mintegy keretbe foglalja a szemsminket. Bátran mondhatjuk, ebben az évtizedben egy valamire való  neszesszerben must-have darab a szemöldök formázására  szolgáló sminktermék is!  

received_434254624005495-02.jpeg

Termékről:

Púderalapú szemöldökceruza, a természetestől az intenzív, hangsúlyos  szemöldökig. Púderesen lágy finis, alkalmas a szemöldök formázására,  ívelésére, a rések finom kitöltésére. Lágy formula, könnyű használhatóság, intenzív pigmentáltság, tartós viselet.

Saját véleményem:

Le kell szögeznem, hogy nagyon szeretem az IsaDora termékeit, azonban ez a szemöldökceruza nálam kakukktojás. Remek a kialakítása, ez a két külön fej: egyiken a ceruza, a másikon pedig a spirál alakú kefe. Számomra azonban ez túl világos, kevésbé fedi a szemöldökömet, ám aki szereti a természetes megjelenést, és akinek szőke, esetleg világosbarna haja van, neki biztos tetszeni fog.

received_703504090083283-01.jpeg

Használata:

1. A beépített kefe segítségével formázd,  igazítsd a szemöldököd.
2.  Határozd meg az ívet, és töltsd ki a réseket a szemöldökceruza segítségével.
3.  Használd ismét a kefét a tónusok lágyításához, és a vonalak eldolgozásához. Hegyezd rendszeresen az IsaDora Pencil Sharpener Slim hegyezővel!

AJKAK

GLOSS STICK STYLO  SPF 15

Termékről:

Szájfény ragyogó, nedves hatású finissel. Fényes, nedves hatású finis, kérmesen lágy textúra, kellemes viselet, enyhén áttetsző fedés. SPF 15 fényvédelemmel, hidratáló, ápoló formula. Optikailag teltebbé varázsolja az  ajkakat. Vágott stylo hegye finoman fekszik  az ajkakra.

Ajánlott fogyasztói ár: 5700 Ft

57434232_129650404878067_7739810186990340438_n.jpg

Saját véleményem:

Ez a szájfény 6 mesés árnyalatban került a boltok polcaira, hozzám a Sunshine Red érkezett, és egyszerűen imádom. Bár engem eleve nem nehéz az IsaDora rúzsokkal elcsábítani, mert eddig sosem csalódtam bennük, de ez a szépség most különösen közel áll a szívemhez. 

A színe csodás, állaga sűrű, mégis krémes, könnyedén felvihető - köszönhetően vágott végének -, nem kenődik el, a végeredmény pedig szép, hidratált, nedves hatású és csókolni való ajkak. Azt is megkockáztatom, hogy használata után teltebbnek tűnik a szám. Külön plusz pont nálam, hogy SPF15-ös faktorszámú fényvédő is van benne, így nem csak szebbé varázsol, de  pluszban még védelmet is nyújt.

received_343385416366765-02.jpeg

A termékek illatanyag-mentesek és klinikailag teszteltek – az esetleges allergiás reakciók kizárása érdekében. 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9714827948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása