Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Keressük együtt a Mellrák Elleni Küzdelem Hőseit!

2019. június 21. - Antalfy Krisztina

Az AVON idén második alkalommal is meghirdette a Mellrák Elleni Küzdelem Hősei pályázatot, amely kapcsán arra szeretnélek kérni, hogy csatlakozz Te is ehhez a jó ügyhöz és segíts az Avon csapatának megtalálni a köztünk élő jótevőket.

konyvajanlo_22.jpg

A Mellrák Elleni Küzdelem Hősei pályázat keretén belül ezúttal is olyan jótevők jelölését várják, akik a nőket érintő leggyakoribb megbetegedésben, a mellrákban szenvedőket segítik. Olyan személyeket keresnek, akik önzetlen, gondoskodó és együttérző cselekedeteikkel, legyen az akár a legapróbb gesztus, vagy egy hatalmas jótett, megkönnyítik a környezetükben élő érintett nők életét. Egy ingyenes szemöldöktetoválás egy kemoterápián átesett, emlőrákkal diagnosztizált hölgy számára, vagy egy segítő csoport megalapítása, ahol folyamatos lelki támogatást kapnak az érintetteknek. Minden tett, minden segítség számít és pont ezért bárkit lehet jelölni, aki méltó lehet a Mellrák Elleni Küzdelem Hősei kitüntetésre.

image003.png

Szeretnénk idén is rátalálni ezekre az emberekre, akiknek odaadó munkáját 1-1 millió forinttal segítenénk.

Segítesz nekünk megtalálni ezeket a Hősöket?

Legyél részese Te is a mellrák elleni küzdelemnek és csatlakozz az Avon jótékonysági kezdeményezéséhez! Az alábbi üzenet megosztásával segíts abban, hogy a felhívás minél több emberhez eljuthasson – ki tudja, lehet, hogy épp a Te posztodnak köszönhetően bukkanhatnak rá a Mellrák Elleni Küzdelem egyik hősére:

Én hiszek az önzetlen jó cselekedet gyógyító erejében! Ismersz olyan embert, aki erején felül nyújt támogatást a mellrákkal diagnosztizált nők számára, és akit példaképként szívesen bemutatnál másoknak is? Ha igen, akkor jelöld őt az AVON pályázatára, amelyben a Mellrák Elleni Küzdelem Hőseit keresik, és add meg neki az esélyt arra, hogy az önkéntes munkájának segítéseként 1 millió forintos támogatásban részesüljön.

#mellrakellenikuzdelemhosei #avonanokert #avonhungary

További információ: 
https://avononline.avon.hu/palyazat 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6214908024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása