Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ha valódi luxusra vágysz, válaszd a LEXUS JACHT-ot!

2019. július 01. - Antalfy Krisztina

Jön a Lexus LY 650 luxusjacht

A világ vezető környezetbarát hibrid elektromos luxusautógyártójaként ismert Lexus hamarosan vízre száll sorozatgyártású jachtja, az LY 650 első példányával. A márka legfrissebb formanyelvét, az L-finesse dizájnfilozófiát az autóiparon kívül alkalmazó, sorozatgyártású LY 650 a lenyűgöző Lexus Sport Yacht Concept hajótanulmány által kijelölt úton halad tovább.
lexus_ly_650_11.jpg

Hogy az álom megvalósulhasson, a Lexus az egyedi hajók építésében igen kiterjedt tapasztalattal rendelkező Marquis Yachts hajóépítő műhelyre bízta nem csupán a Lexus jacht megvalósítását, de annak értékesítését és karbantartását is. A műhely annak idején a Lexus Sport Yacht Concept megépítésével bizonyította alkalmasságát.

A Lexus exkluzív felvételeket tettközzé a Pulaski városában (Wisconsin állam, USA) működő Marquis Yachts által épített LY 650 jachtról. A kézműves hagyományok, a modern technológiák és az ihletett tervezés páratlan kombinációja ideális partnerré teszi a Marquis Yachtsot abban, hogy életre hívják a Lexus hajótervezésének második fejezetét.

lexus_ly_650_9.jpg

A saját szakterületükön felmérhetetlen tapasztalattal bíró, legendás Lexus Takumi mesterek méltó partnerei a Marquis nagy tudású hajóépítő szakemberei, akik közül sokan harminc éve dolgoznak a vállalatnál. Az Lexus LY 650 első példánya a várakozások szerint 2019 második félévében mutatkozik be.
lexus_ly_650_luxus_yacht_3.jpg

MŰSZAKI ADATOK (előzetes értékek):

Teljes hosszúság:                   19,96 m
Hajótest szélessége:              5,72 m
                                   Motorok:                                 800 lóerős IPS ikermotorok
Üzemanyagtartály térfogata: 3785 l
Ivóvíztartály térfogata:           852 l
Szennyvíztartály térfogata:    643 l
Luxuskabinok száma:            3 
Mosdók száma:                     3

lexus_ly_650_4.jpg

További információ:
Lexus Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5914919226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása