Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Fogkefe újrahasznosított műanyagból és papírból // TESZT

2019. július 27. - Antalfy Krisztina

Íme a környezettudatosság új szintje!

Ha Neked is fontos a környezetvédelem és a környezettudatosság, van egy jó hírem Számodra! Végre már itthon, a magyar drogéria láncok polcain is elérhető a Jordan szájápolási márka újdonsága, a Green Clean öko fogkeféje, mely amellett, hogy alaposan tisztítja a fogainkat, még a környezetet sem károsítja.

66087690_123084455613502_2705343897114544977_n.jpg

Újrahasznosítás kompromisszumok nélkül

A modern dizájn, ergonomikus nyél, minőségi sörték ötvöződnek a Jordan Green Clean fogkeféjében, amely kombinálja a nagyszerű funkcionalitást és az újrahasznosítható anyagokat. A tervezés során minden részlet aprólékosan ki lett dolgozva, a felhasznált anyagok kiválasztásánál a fő szempont is a környezettudatosság volt. A fogkefe 90%-a (beleértve a csomagolást) újrahasznosított anyagokból készült, a maradék 10% pedig a 100% bio-alapú sörte, illetve a termék címkéje, amely FSC-minősített papír, vagyis fenntartható erdőgazdálkodásból származó fából készült. A termék nyele olyan újrahasznosított műanyagokból készült, amelyben előzőleg ételt tároltak (például joghurt, tej, margarin), a csomagolás pedig újrahasznosított papírokból kinyert rostokból lett előállítva.

received_335356937341594-02.jpeg

Tudtad? 

Évente legalább négy alkalommal szükséges fogkefét cserélnünk az egészségünk megőrzése érdekében. Az elhasznált fogkefék mindegyike az általános háztartási szemétbe kerül, és sajnos nem bomlanak le. Viszont ha öko fogkeféd van, sokat tehetsz a fogaid és a bolygó egészségéért is.

Saját véleményem...

Remek kis darab. Egyrészt a környezetünk megóvása érdekében maradnék feltétlenül a használata mellett, másrészt nem látok nagy különbséget a hagyományos műanyag fogkefém, és a Jordan Green Clean fogkefém között. hosszú nyelének köszönhetően a nehezebben elérhető, hátsó fogakat is jól tisztítja. A sörték elég jól eltávolítják az ételmaradékot, de persze ez nem egy méregdrága elektromos fogkefe, így azért csodára ne számíts...

received_446364549552982-02.jpeg

A külső is fontos, nemcsak a belső

Andrea Engesvik, skandináv dizájner a Green Clean tervezésekor egy olyan fogkefe megalkotására törekedett, amely legalább annyira szép és hatékony, mint amennyire környezetbarát. „Meg kell mondjam, hogy nagyon büszke vagyok a végeredményre”, mondja Andreas, majd hozzáteszi: „Ez a fogkefe képviseli legjobban a két világot: Tetszetős külső és funkcionalitás, miközben környezetbarát.”

Ezentúl már Neked sem kell választani a modern külső, a hatékonyság és a környezettudatosság között – a Jordan Green Clean fogkeféje úgy készült, hogy az Neked és a környezet számára is tökéletes legyen.

A fogkefe felnőtt változata elérhető soft és medium sörtékkel, négy különböző színben. Ajánlott fogyasztói ára 999 Ft. A gyerekeknek szánt variáns (5-10 év) extra soft sörtékkel érhető el, szintén 4 féle színben. Ajánlott fogyasztói ára 799 Ft.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2214974990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása