Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Yves Rocher nyári újdonságok // TESZT

2019. július 30. - Antalfy Krisztina

Szeretem a nyarat, de nem mondanám, hogy az utóbbi időben a nyár lenne kedvenc évszakom: a városi dzsungelben a kelleténél is jobban izzadok, a nagy melegben gyakran kiütéses lesz a bőröm, arról nem is beszélve, hogy ilyenkor a sminket sem bírom elviselni, ettől viszont nem érzem magam túl jól a bőrömben. A jól megválasztott kozmetikai termékekkel azonban ilyenkor is sokat tehetünk a bőrünk szépségéért, frissességéért. Az alábbi posztban hoztam is néhány Yves Rocher terméket, melyekkel  boldogabbá tehetjük bőrünket és üdévé a megjelenésüket. 

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_25.jpg

Tudtad?

A márkát Yves Rocher alapította Franciaországban 1958-ban. Első, növényekből készült krémjét kezdetben postai úton árulta. Első üzletét csupán 10 évvel később, 1969-ben nyitotta. 

Yves Rocher 48 órás hidratáló krémes arcápoló

Termékről:

A nyári bőrápolás egyik legfontosabb része a hidratálás. Ennek egyik fő pillére a megfelelően kiválasztott arcápoló, mely károsítás nélkül segít a bőr egészséges, fiatalos, hidratált állapotát megőrizni, és hozzájárul a bőr természetes regenerálódásához. A bőr hidratálása sminkelés előtt is ajánlott bőrtípusodnak megfelelően.

A selymes krém azonnal táplálja a bőrt, így az visszanyeri komfortérzetét és 48 órán át folyamatosan hidratált marad. Az eredmény friss és ragyogó arcbőr reggeltől estig. Edulisz tartalmának köszönhetően gyors felszívódása mellett hatékonyan és tartósan hidratál akár 48 órán keresztül. Segít a víz eljuttatásában egészen a mélyebb rétegekig, így járulva hozzá bőre természetes ragyogásához.

img_20190710_135235.jpg

Hatékonyságán túl a termék:

• Színezék-, ásványi olaj- és parabénmentes,
• Több mint 89% természetes összetevőből áll,
• A tégely újrahasznosítható üvegből készül, csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származik.

Saját véleményem:

Minden pozitívum igaz rá, amire egy jó hidratáló krémre: könnyű felvitel, lágy, krémes érzet, nem irritál, gyorsan beszívódik, és még nagy melegben is jól esik felvinni rohanós reggeleken a smink alá, hisz szépen eldolgozható rajta az alapozó. Nekem bevált.
img_20190710_135134.jpg

Yves Rocher Feel stronger dúsító szempillaspirál

Termékről:

Dúsítás vagy hosszabbítás? Nem kell döntés kérdése legyen. A Feel Stronger többhatású fekete szempillaspirál bambuszrostokkal és akácfagyantával látványosan hosszabbítja és dúsítja a pillákat anélkül, hogy elnehezítené azokat.

img_20190710_135331.jpg

Saját véleményem:

Nagyon szép, természetes, szépen formázott pillákat varázsol. Sem felvitelkort, sem viselés során - napközben - nem pereg, nem potyog és nem kenődik. Ívelt keféje hosszú, sűrű szálaival segíti a szempillák megfelelő elérését és a festék egységes felvitelét. Bármilyen sminklemosóval könnyedén és egyszerűen eltávolítható.
img_20190710_135338.jpg

Monoi de Tahiti - Szárazolaj

Termékről:

A kék lagúnák titkos és egzotikus illatát eleveníti meg a Monoi de Tahiti szárazolaj. Fedezd fel jótékony hatását: nem csak ápol, de a valódi csillogást is nyújt bőrödnek, mely egész nap tündökölhet. Ellenállhatatlan textúrája nem zsíros, könnyedén felszívódik, miközben egzotikus illattal ajándékoz meg. A nyári napbarnított bőrt még tündöklőbbé varázsolja. 

img_20190710_134229.jpg

Saját véleményem:

Imádom! Pedig én nem vagyok az a csillám őrült, sőt kifejezetten kerülöm a csillogó-villogó termékeket, ez a termék mégis nagy kedvencem lett. Nagyon hamar beszívódik, kevés is elég, hogy illatozz tőle, nem hagy maga után ragacsos érzetet, és valami hihetetlenül fantasztikus illata van. A napbarnított bőrön különösen jól mutat...

img_20190710_135040.jpg

Yves Rocher Hűsítő lábzselé

Termékről:

Adj végre némi megkönnyebbülést nehéz, fáradt lábaidnak! Ez a hűs zselékrém azonnali megkönnyebbülést hoz a lábfejnek és az elnehezült lábaknak. Levendulával gazdagítva. Vidd fel masszírozó mozdulatokkal a még kiválóbb hatás érdekében. Ásványi olaj mentes.

img_20190710_135011.jpg

Saját véleményem:

Eleve nagyon szeretem a levendula nyugtató illatát, így nem volt nehéz megkedvelnem ezt a lila színű, zselés terméket sem. Állaga kicsit fura, ennek ellenére könnyedén belemasszírozható a bőrbe, nagyon kellemesen hűsíti a lábamat, melyek a zuhany után használatával még frissebb, kellemesebb illatúak lesznek...

img_20190710_134750.jpg

Yves Rocher sampon-tusfürdő

Termékről:

Citrusfélék pezsdítő illata a menta frissességével adja a My Green Summer termékcsalád varázsát, mely a nyár üde hangulatát idézi. Éld át te is zuhanyzás közben! Hajra és testre egyaránt használható.

Az illat növényi eredetű összetevői: Citrom-, menta eszencia. Több mint 98% természetes eredetű összetevőt tartalmaz. Organikus búzavirág vízzel, növényi eredetű lemosóalappal. Ásványiolaj-mentes. Bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt termék. Újrahasznosítható flakon, mely maga is újrahasznosított műanyagot tartalmaz. Állati eredetű összetevőt nem tartalmaz.

img_20190710_135524.jpg

Saját véleményem:

Remek illata azonnal elnyerte a tetszésemet, imádom benne ezt a friss, citrus illatot. Nagyon szeretem, ahogy a legtöbb Yves Rocher terméket is, hisz szépen ápol, emellett kellemes illatú és üde érzetű lesz a hajam tőle. Érdemes kipróbálnod...

img_20190710_135549.jpg

További információ:
Yves Rocher

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5914987156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása