Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A Sprite hadat üzen a gúnyolódás és zaklatás minden formájának

2019. július 09. - Antalfy Krisztina

„Oltsd a szomjad! Ne engem”

Kimenni úgy az utcára, hogy tudod, összesúgnak a hátad mögött; képet posztolni magadról az Instára, és azt olvasni alatta, hogy menyire gáz; éveken át edzeni, aztán azt hallani, hogy ez nem ér semmit – ez talán többekkel előfordul, mint gondolnánk. A kigúnyolásnak, bántásnak számos formája van, és maradandó lelki sebeket ejtenek. A Sprite ezért tartotta fontosnak, hogy kampányt indítson a zaklatás és a gyűlölködés ellen, és segítse a fiatalokat abban, hogy merjenek önmaguk lenni.

sprite_oltsdastomjadneengem.jpg

Tovább

Bemutatkozik a MINI Cooper SE

A nagyvárosokba tervezett, tisztán elektromos meghajtású személyes mobilitás mostantól a MINI által fémjelzett élménnyel karöltve is átélhető: a MINI Cooper SE megérkezett. A brit prémiumgyártó tömegtermelésben kínált első tisztán elektromos meghajtású négykerekűje a vezetés színtiszta élményét hosszú távon fenntartható módon váltja valóra, és mindezt a MINI hamisítatlanul egyedi megjelenésével és prémium minőségével párosítja. Egy szó, mint száz: a MINI Cooper SE egy ízig-vérig MINI, károsanyag-kibocsátás nélkül.

p90357218_highres_the-new-mini-cooper-.jpg

Tovább

122 éve született a titokzatos magyar szépségguru

Elképesztő sikereket ért el Hollywoodban, hazánkban mégis kevesen ismerik a szépségipar magyar csillagát, László Ernőt. A zseniális sztárbőrgyógyász-kozmetológus, akinél olyan hírességek ápoltatták legendás bőrüket, mint Audrey Hepburn, Greta Garbo vagy Marilyn Monroe, napra pontosan 122 éve született Erdélyben, azonban luxuskategóriás kozmetikumai mind a mai napig világszerte népszerűek a nők és férfiak körében egyaránt.

2cc86bb3d56f9db87ea13b8147e771e8.jpg

Tovább

Belföldön nyaralnál? Irány Eger!

Ha július-augusztusban Eger felé vesszük az irányt egy hétvégére vagy akár egy hosszabb nyaralásra, akkor rengeteg látni- és felfedeznivaló vár ránk. A történelmi emlékek mellett ne hagyjuk ki az új lendületet kapó Szépasszony-völgyet sem, ahol az egymás mellett sorakozó pincékben a helyi borokat kóstolhatjuk.
eger_nyaron_01_foto_busak_attila.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása