Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Az életre kelt festmények most bekerülnek a ruhatárunkba

2019. július 16. - Antalfy Krisztina

Csillag Zsuzsiról már többször is olvashattál itt az oldalon, legutóbb épp a fehér kollekcióját mutattam be, és máris itt egy újabb mesés anyag, amit a képzőművészet talán egyik legszebb ága, a festészet ihletett. A ruhák különlegességét az adja, hogy Zsuzsi nem más művészek alkotásait használta fel megtervezett ruháihoz, hanem ő maga festette meg az alkotásokat. Azt hiszem ezt nevezik szerelem első látásra kollekciónak!   

_dsf1487.jpg

Tovább

Így születnek a világ legizgalmasabb formavilágú autói

Az elmúlt években környezetbarát luxsautómárkából prémium életmódmárkává avanzsáló Lexus egyik legmarkánsabb ismertetőjele – a világ legfejlettebb öntöltő hibrid elektromos hajtása mellett – a modelljeire jellemző letisztult, futurisztikus dizájn, amely nagy mértékben járult hozzá a márka utóbbi években megfigyelhető szárnyalásához. A mára a nemzetközi dizájnvilág meghatározó szereplőjének tekintett autómárka formatervezési filozófiájának alapjaiba az alábbiak nyújtanak betekintést
lexus_lc_1.jpg

Tovább

E N I H O R N 2019. nyár

Horn Enikő legújabb DOWNTOWN BREEZE - Városi Szellőre - keresztelt kollekciója épp olyan, amilyet egy dolgozó, mindig rohanó, sokat utazó nő elvár: forró, urbánus, nagyon nőies, mégis hihetetlenül kényelmes. E N I H O R N 12. kollekciójának darabjai a könnyed nyáresti sétákat és tengerparti ebédeket idézik fel bennem, a könnyed anyaghasználat, és a lágy színek miatt. De most lássuk is közelebbről ezeket a szépségeket!

enihorn_2019ss_eh5_magyar_design_taska_a_salon_budapest.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása