Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Az életre kelt festmények most bekerülnek a ruhatárunkba

2019. július 16. - Antalfy Krisztina

Csillag Zsuzsiról már többször is olvashattál itt az oldalon, legutóbb épp a fehér kollekcióját mutattam be, és máris itt egy újabb mesés anyag, amit a képzőművészet talán egyik legszebb ága, a festészet ihletett. A ruhák különlegességét az adja, hogy Zsuzsi nem más művészek alkotásait használta fel megtervezett ruháihoz, hanem ő maga festette meg az alkotásokat. Azt hiszem ezt nevezik szerelem első látásra kollekciónak!   

_dsf1487.jpg

„Négy éve kezdtem hobbi szinten festeni, és ez azóta is megmaradt a jóga mellett, mint szuper kikapcsolódás, szinte meditatív tevékenység egy hosszú nap után. Egy idő után elkezdtek bekúszni a festmény megrendelések és született pár igazán szép alkotás... " - Csillag Zsuzsi

_dsf1528.jpg

A meglévő kötött kreációk mellet az ART kollekció egy merőben más, üde színfolt, s különleges darabjainak köszönhetően biztos, hogy  nem jön szembe velünk az utcán. Nem mellesleg, egy ilyen Süel szépségben garantáltan emlékezni fognak ránk! 

66649989_2336405316394679_4788818578612682752_n.jpg

Én egyszerűen imádom!
Neked hogy tetszik?

Elérhetőség:
Süel

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr814967850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása