Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Artistry Signature Select bőrfeszesítő készlet // TESZT

2019. augusztus 06. - Antalfy Krisztina

A szépség ott van benned is, csak elő kell csalogatnod...

Reggelente gyakran állok tanácstalanul a tükör előtt azon tanakodva, hogy mégis milyen arckrémmel, vagy szérummal tuningoljam fel az arcbőrömet, hogy szegénykém kibírja az egész napos rohangálást, stresszt, külső ingereket és a smink okozta terhelést. Éppen ezért fontos számomra, hogy olyan kozmetikai termék legyen mindig otthon, ami kivált akár többféle krémet is egyszerre, vagyis: hidratál, feltölt, gazdagon táplál és gyorsan felszívódik. Az ilyen szérumra szívesen áldozok akár nagyobb összeget is, mint az alábbi posztban tesztelt Artistry Signature Select bőrfeszesítő készletére. Te mit gondolsz erről?

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_27.jpg

Az ARTISTRY TM mindig a trendek előtt jár: így most a márka büszkén mutatja be a bőrápolás legújabb sztárját, az ARTISTRY Signature SelectTM személyre szabott szérumot! Egyetlen termékben akár 3 szérum erejét is érezheted, méghozzá kifejezetten a saját igényeidre szabva. Ha nem tudod, hogyan válassz, töltsd le az ARTISTRY™ Virtual Beauty alkalmazást, melynek segítségével könnyedén megtalálhatod, amire bőrödnek szüksége van. Ismerd meg a legújabb technológiát és próbáld ki az eddigi leghatékonyabb módszert a friss, egészségesen ragyogó bőr megőrzéséhez!

Hogyan működik?

Készítsd el személyre szabott keveréked! A kezdő készlet része egy univerzális ARTISTRY Signature SelectTM személyre szabott alapszérum, mely 100%-ban fitotápanyagokkal dúsított vizet tartalmaz és 5 NUTRILITE™ növényi összetevő – acerola cseresznye, fekete ribiszke, zöld tea, gránátalma és spenót – felhasználásával készül.

Add a szérumhoz a számodra szükséges 3 ampullát az ötféle típus közül, melyek mindegyike egy-egy gyakori bőrproblémára jelent megoldást: hidratálás, ránctalanítás, feszesítés, pigmentkezelés és halványítás. Jó hír, hogy az ampullák mindegyike klinikailag bizonyítottan javítja az öregedés látható jeleit is. A szérumok légmentes csomagolásban várják első használatukat, így garantáltan megőrzik a bennük lévő növényi hatóanyagok frissességét. Ahogy az alapszérumhoz adagolod az ampullát, apró szisszenést fogsz hallani, így tudhatod, hogy a legjobb minőségben kerültek hozzád az összetevők!

Ismerd meg az univerzális alapszérumot!

Az összes ARTISTRY™ termék közül a Signature Select™ Alapszérum tartalmaz a legnagyobb koncentrációban és mennyiségben NUTRILITE™ összetevőket. Az alapszérum emellett 175%-kal növeli az ampullák hatóanyagainak behatolási mélységét. Használatával a hatóanyagok célzottan oszlanak el, minden bőrtípuson és tónuson látványos eredményt érnek el. Az alapszérum az ampullákkal együtt használva egy olyan koncentrátumot eredményez, amely behatol bőrünk minden rétegébe, éppen oda, ahol szükség van rá.

20190730_174620.jpg

Az ampullák segítségével mindenki megtalálhatja a saját igényeihez leginkább illeszkedő bőrápolási megoldást. Mindegyik ampulla 60%-kal nagyobb koncentrációjú, mint a szérumok többsége és a legújabb ARTISTRY™ technológiával fejti ki hatását a bőrproblémák kezelésére.

És most lássuk is a szérumokat!

  1. Hidratáló Ampulla

Megőrzi a bőr puhaságát, egészséges megjelenését és egész napon át tartó hidratálást biztosít. Többféleképpen fokozza a bőr nedvességszintjét. Használatával bőröd hidratáltsága akár 233%-kal javulhat!

received_444311516421907.jpeg

  1. Világosító Ampulla

A felhalmozódó bőrfelszíni sejtek eltávolításával a világosító ampulla felfedi a bőr egészséges ragyogását. Fényt ad és új életre kelti arcod! A bőrvilágosítást célzó innovatív, új ragyogásmegújító technológia felgyorsítja a bőrsejtek megújulását és friss megjelenést ad bőrödnek.

  1. Bőrfeszesítő Ampulla

A bőrfeszesítő technológia egy igazi áttörés a megereszkedett bőrrel szembeni harcban. Az ampulla támogatja a sejtek szoros kötését, ezáltal javítja a bőr feszességét és rugalmasságát.

received_2233408423447293.jpeg

  1. Ránctalanító Ampulla

Ez a hatékony öregedésgátló szérum klinikailag bizonyítottan csökkenti a finom vonalak és a mélyebb ráncok megjelenését. A hatékony ránctalanító technológia segít feltölteni a bőrt, és simább, egészségesebb megjelenést biztosít akár egy hét alatt.

  1. Pigmentkezelő Ampulla

A sötét foltok jelentősen öregíthetik a bőröd. Próbáld ki a pigmentkezelő ampullába zárt legújabb tudományos áttörésünket: a foltokat célzó C-vitaminos technológiát! Klinikai kutatások során a nők 100%-ánál volt megfigyelhető a pigmentációs foltok méretének csökkenése és egyenletesebb bőrtónus az ampulla használatával.

received_479749722805071-01.jpeg

Saját véleményem...

Számtalan ismert és kevésbé ismert arckrémet, hidratálót és szérumot kipróbáltam már az elmúlt évek során, de mind közül eddig ez a készlet jelenti számomra azt a biztos pontot, amihez bármikor nyúlhatok, amikor bőrömnek már elege van a hajnali ébredésekből, az állandó rohanásokból, a stresszes hétköznapokból és az egészségtelen ételekből. Ilyenkor ő is hajlamos kiszáradni, húzódni, kipirosodni, kipattogzódni és elhalványulni, amitől persze én is elég kellemetlenül tudom érezni magam a hétköznapokban...

Régen, amolyan rapid megoldásként egyszerűen csak magamra kentem aktuális alapozómat, hogy elfedjem a bőrhibákat és színt adjak élettelen arcbőrömnek, de hamar rájöttem, hogy az ilyen bőrön sajnos még a legszebb smink sem segít. S bár havonta-kéthavonta egy arctisztítást is beiktatok, a rohanó élethez edzett bőrömnek azért nem árt, ha adok némi itthoni segítséget is. 

Ilyenkor kerül elő az Artistry Signature Select készlete, mely tökéletes társ azokon a napokon, amikor fakó, pattanásos bőröm miatt legszívesebben már a tükörbe se néznék bele...

Finoman és könnyedén beszívódik, nem hagy maga után ragacsos érzetet, nem csillog tőle a bőröm, és  bőrhelyreállító támogatásának köszönhetően érezhetően újraépíti megfáradt vonásaimat. Közel egy hónapja használom, és bár bőröm nem lett úja 20 éves, a reggeli ébredés után látható módon életre kel és sugárzóvá válik. Szerintem érdemes kipróbálni.

 

thumbnail_artistry.jpg

Bővebben:
https://www.amway.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6814987358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása