Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Helló 90-es évek, helló Beverly Hills 90210!

2019. augusztus 20. - Antalfy Krisztina

Nos, ha közel egyidős vagy velem, azaz elmúltál harminc, és hozzám hasonlóan a 90-es években voltál tinédzser, akkor biztos vagyok benne, hogy te is emlékszel még a tíz évadot megélt kultikus sorozatra, a Beverly Hills 90210-re. Nagy örömömre idén végre újraélesztették a sorozatot, de közel sem úgy, ahogy sok rajongó várta. A szereplők ugyanis nem egykori karakterüket, hanem saját magukat alakítják hat részen át, méghozzá azért, hogy elkészítsék a Beverly Hills 90210 rebootját. 
maxresdefault_11.jpg

Az én tini korszakomban nem sok csatorna, és valójában nem sok sorozat futott a tévében, volt pár feledhető alkotás,  és volt a  Melrose Place, ami tele volt szép amerikai emberekkel, aki imádtak egymással kavarni, és és volt a Beverly Hills 90210, mely valódi tinikről és valódi emberi kapcsolatokról szólt.

Én az előzetest elnézve kedvet kaptam a nosztalgiázáshoz, és biztos megnézem az összes részt, s ahogy időm engedi visszanézem a sorozat egykori részeit is, melyben még köztünk volt a sorozat egykori szívtiprója, Luke Perry (52), akit idén hunyt el agyvérzésben. 

Neked mi a véleményed a sorozat újragondolásáról?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8215018362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása