Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A film, mely meghozza a kedved a karácsonyhoz

2019. augusztus 21. - Antalfy Krisztina

Tisztában vagyok vele, hogy sokan még csak most ugranak fejest a nyaralásba, és bőven van pár forró hetünk, mielőtt még beköszöntene a valódi ősz. De tőlem akár már holnap is zuhanhatna legalább mínusz tíz fokot a hőmérséklet, egyrészt, hogy végre elővehessem kedvenc kardigánomat, melyet január óta félve őrzök a gardróbomban, másrészt, mert máris rohannék a legközelebbi moziba megnézni Emilia Clarke legújabb filmjét, a Last Christmas-t, melynek első előzetesét elnézve szerintem te is azonnal karácsonyi lázban fogsz égni.  

emilia-clarke-last-christmas-660x370.jpg

A Trónok harcában a sárkányok anyját játszó színésznő ezúttal egy énekesnőt, Kate-et alakítja, akinek a karrierje enyhén szólva is lejtmenetbe kapcsol. Karácsonykor egy áruházban tud csak elhelyezkedni, ahol koboldnak öltözve kell énekelnie. Főhősnőnk itt találkozik Tommal (Henry Golding), a sármos és hihetetlenül cuki pasival, aki új fordulatot hoz a lány életébe. A filmet Paul Feig rendezi, aki a Koszorúslányok, Felkoppintva és az Egy kis szívesség című mozikat is jegyzi.

Érdekesség:

Még a Wham! együttes énekese volt George Michael, amikor Last Christmas című daluk meghódította a toplistákat. Ennek a dalnak a címét vette kölcsön Múlt karácsony című romantikus vígjáték is, amely természetesen karácsonykor játszódik. George Michael több más dala is aláfesti a film hangulatát, sőt a legvégén egy olyan dala is felcsendül, amely eddig soha nem volt hallható. A szív- és májelégtelenségben 2016 karácsonyán elhunyt zenész ugyanis új albumon dolgozott halála előtt, több szám elkészült, és ezek közül választottak egyet a film alkotói.

„Abszolút csodálatos szerzemény, kíváncsi vagyok, a közönség mit szól majd hozzá – mondta Paul Feig, a film rendezője a BBC-nek, a címét azonban nem árulta el. – A teljes szám hallható lesz a film végén, mert ha ilyen sosem hallott dalhoz jutsz, nem csak 15 másodpercet akarsz felhasználni belőle.”

A film főszereplői Emilia ClarkeHenry Golding,  Emma Thompson, és Michelle Yeoh.
(Last Christmas – hazai bemutató: 2019. november 7.)


Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7815018322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása