Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így lehet Neked is ragyogó hollywoodi mosolyod!

2019. szeptember 04. - Antalfy Krisztina

Helló Beverly Hills Formula!

A márkát 1992-ben Írországban alapították meg, és gyorsan népszerű lett az innovatív és biztonságos otthoni fogfehérítést alkalmazó vásárlók körében. Mivel egyre nagyobb kereslet mutatkozik a biztonságos, de ugyanakkor hatékony otthon elvégzett fogfehérítésre, a Beverly Hills Formulatermékek ezen növekvő igény kiszolgálására lettek kifejlesztve. Az otthoni fogfehérítési termékek nagyon károsak a fogakra és ínyre nézve, ezért a márkának megoldást kellett találnia erre a problémára.

perfect_white_black_szajviz.jpg

 

A Perfect White termékcsalád 2018 őszén került hazai bevezetésre. A Perfect White Black fogfehérítő fogkrém aktív szenet tartalmaz, amely klinikailag bizonyítottan az egyik leghatékonyabb fogfehérítő összetevő napjainkban. A termék fekete színe ellenére remekül fehéríti a fogakat, eltávolítja a felszíni és mély lepedékeket, és elpusztítja a kellemetlen szájszagot okozó baktériumokat.Tökéletes triót alkotnak a Perfect White Black szájvízzel és az aktív szénnel átitatott 6008 sörtét tartalmazó fogkefével! 

 

perfect_white_black_sensitive_fogkrem.jpgA teljesen fekete Perfect White Black szájvíz hydroxy apatite összetevőt tartalmaz, amely visszaállítja a fogzománc ásványi anyag tartalmát.A termék kifejezetten a kellemetlen szájszag ellen lett kifejlesztve. Az aktív szén tartalmának köszönhetően elpusztítja a szájszagot okozó baktériumokat és hosszantartó friss lehelletet biztosít. 

Aktív szénnel átitatott 6008 sörtét tartalmazó fogkefe puha, rendkívül sűrűn elhelyezkedő sörtéi hatékonyan tisztítják a fogakat anélkül, hogy felsértenék az ínyt. A sörték sűrűségének köszönhetően egyetlen mozdulattal több lepedék távolítható el a fogak felszínéről, mint egy átlagos fogkefével.

perfect_white_black_szajviz_es_perfect_white_black_fogkrem.jpg

A Perfect White Black Sensitive alaposan tisztít és fehérít, miközben óvja az érzékeny fogakat.A Perfect White Gold fogkrém igazi arany részecskéket tartalmaz. Az arany híres antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságairól. Ezt kombinálva a Beverly Hills Formula fogzománc védő,fehérítő erejével alkottuk meg az egyik legnépszerűbb fogkrémünket. 

perfect_white_black_fogkrem_01.jpg

A Perfect White Optic Blue az innovatív Blue Filter technológia segítségével már az első használat után látható az eredmény–ragyogóan fehér fogak. A Blue Filter technológia egy speciális fényvisszaverő réteget hoz létre a fogak felszínén, amely minden használat után optikailag fehérebb mosolyt eredményez. A fogkrémben található továbbfejlesztett Hydrated silicas és Pyrophosphatesösszetevők hatékonyan távolítják el a lepedéket, a 1400 ppmF egységnyi Sodium Fluoride pedig védi a fogzománcot, erősebb és egészségesebb fogakat biztosítva.

Mire vársz hát? A fehérebb és ragyogóbb mosoly csak rád vár!A Beverly Hills Formula termékek megtalálhatóak a Rossmann drogériák polcain, a Bijo szakáruházban és a takemeshop.huwebshopon.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4615039604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása