Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ezek Budapest legjobb szabadtéri helyszínei a jógázáshoz

2019. szeptember 18. - Antalfy Krisztina

Fedezd fel a várost Szappan Petrával!

A sport gyerekkora óta része Szappan Petra életének. Szenvedélye a modern, vagány jógaesemények szervezése, ahol egy napra kiemelheti a jógát megszokott környezetéből és kiviheti az emberek közé, hogy minél többekhez eljusson. Ebben a szellemben indultunk el Petrával felfedezni Budapest legjobb szabadtéri jógahelyszíneit, amelynek során a Lenovo Yoga termékeinek hajlékonysága, alakíthatósága kapóra jött számára. Ezek a termékek a mindennapos használat mellett a nevükhöz hűen a jógázást is segíthetik: a Yoga tabletek önállóan is hatékony, sokoldalú szórakoztató és médiafogyasztó tabletek, a Yoga notebookok pedig kompakt kialakításuknak köszönhetően könnyen alakíthatóak.

szappan_petra_budapart_kopaszi_gat.jpg

Lássuk, milyen helyszíneket ajánl Szappan Petra, ahol a főváros forgatagában megpihenhetünk és újjászülethetünk!

Budai Váralagút teteje

Ha jógázásról van szó, nem feltétlenül a Budai vár környéke ugrik be először, pedig a váralagút teteje nemcsak panorámában verhetetlen, hanem egy jóga szőnyeggel gyorsan ideális helyszínné alakítható. Egy napindító jóga a felkelő nap fényében alaposan át tud mozgatni és lendületet ad a napi kihívások leküzdéséhez.

szappan_petra_budai_varalagut.jpg

Citadella

A legszebb kilátással rendelkező szabadtéri jógahelyszínek között előkelő helyet foglal el a Citadella és környéke. A legjobb, ha a reggeli futást kötjük össze egy levezető jógával, hiszen a két mozgásforma remekül kiegészíti egymást, így kölcsönösen élvezhetjük fizikai és mentális előnyeiket: a jógagyakorlatok segítenek enyhíteni azt az izmokra gyakorolt nagyfokú terhelést, amelyet a futás vált ki.

szappan_petra_citadella.jpg

 

Római-part

A Római-part hangulata még adhat egy utolsó szeletet a nyárból! Nyugodt, ősfás friss levegőjű környezetben, a város zaját távol újra megtapasztalhatjuk, hogy mi is a természet részei vagyunk.

szappan_petra_romai_part.jpg

Szabadság híd

Petra szerint aki elég korán kel, az szinte bárhol tud jógázni! Amikor még alszik a város, és az első napsugarak is épphogy megérkeztek, a Szabadság híd izgalmas tereppé tud alakulni a napüdvözlő jógához. Ha a város szívében keresel különleges és extravagáns helyszínt, Budapest zöld hídja mindenképpen megér egy próbát!

szappan_petra_szabadsag_hid.jpg

BudaPart – Kopaszi gát

Ha zöld környezetbe szeretnénk elvonulni, a Kopaszi-gátnál mindig találunk megfelelő helyet. A hétköznapi pörgésből kiszakadva megtapasztalhatjuk a „zöldben jógázás” élményét, a természet közelségének jótékony hatását, amit a szoba csendje sosem fog tudni megadni.

További információ:
Lenovo Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8615161336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása