Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

ZEWA legújabb háztartási papírtörlő // TESZT

2019. szeptember 19. - Antalfy Krisztina

Reggeli kávé az ágyban? Közös filmezés és nassolás a barátokkal a nappaliban? A papírtörlők a háztartások állandó főszereplői, ám, mint tudjuk, az apróbb balesetek nem csak a konyhában fordulhatnak elő. A látványos dizájnnal ellátott Zewa Wisch&Weg Quick Pack háztartási papírtörlők lakásod bármely pontjának üde színfoltjai lehetnek, így mindig karnyújtásnyira vannak, bárhol is legyen rájuk szükség.
ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_29.jpg

A trendi, vízálló csomagolás különálló lapokat rejt, így téve lehetővé az egy kézzel történő, higiénikus, gyors és kényelmes adagolást. Az új Zewa Wisch&Weg Quick Pack kiemelkedően erős és nedvszívó, kicsavarható, dörzsölésre is alkalmas háztartási törlőkendő, amely elől egyetlen folt sem menekülhet!

Válaszd ki kedvenceidet a Zewa Wisch&Weg Quick Pack papírtörlői közül és tarts belőlük egyet-egyet lakásod minden helyiségében!

67844413_2160618724064997_244010971161230316_n.jpg

Saját vélemény:

Szuper, imádtam! Higiénikus, vízálló csomagolás rejti a terméket, így szinte bárhová leteheted, vagy magaddal viheted - költözés, nagytakarítás, kiömlött kávé az irodában, vagy babatáp a konyhában. A különálló lapokból álló háztartási papírtörlő könnyen kihúzható, igazán gyerekjáték vele a takarítás. Magam sem hittem el elsőre, de valóban jó nedvszívó, és a rongyhoz hasonlóan ez is kicsavarható, így akár 2-3 alkalommal is felhasználható. Csupán egy baj volt vele, elég hamar elfogyott.

Ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft

További információ:
Zewa Magyarország

 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8315040982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása