Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, ami boldoggá tehet

2019. szeptember 21. - Antalfy Krisztina

Apró dolgok a boldogabb életért...

Élnek dolgok az emlékeimben, melyek az idő múlásával egyre szebbé és varázslatosabbá válnak. Ilyen pl. a régi otthonom, az a bájos kis kertes ház, ahol születtem és ahol tizenegy évet éltem. Tele volt hatalmas hortenzia bokrokkal, gyümölcsfákkal és számtalan boldog kaland ígéretével, melyet körbelengett a nagymamám friss almás pitéjének ínycsiklandozó illata. Aztán hirtelen eltelt huszonöt év, és legutóbb már csak egy távoli idegenként sétálhattam el egykori otthonom falai mellett.   

boldogsag_11.jpg

Persze nem mondom, hogy jó érzés más embereket látni abban a házban, melyet annyira szerettem, de úgy gondolom, mindig annak kell örülni, amit megélhettünk, mert abban a szerencsés helyzetben részesültünk, hogy megtörtént velünk, és nem szabad azon keseregni, amit már elvesztettünk. 

Az emlékek nem csak a múltról szólnak, meghatározzák a jövőnket is.

photo-1480074568708-e7b720bb3f09.jpg

Nem tudom Te hogy vagy vele, de szerintem vannak emlékek, amelyek olyan erősen élnek az emberben, hogy sosem halványulnak el. Az évek múlásával egyre erősebbek, és valahányszor eszünkbe jutnak, egy kicsit mindig valamilyen jól eső boldogság járja át testünket a jelenben. Neked mi a legszebb emléked, amitől mindig jobban érzed magad ebben a rohanó világban?

Mindenki megérdemli az esélyt a boldogságra, akkor te miért ne adnál esélyt magadnak?

A fenti kis gondolatmenet után pedig ismét jöjjenek az eheti boldog-pillanataim, melyekkel bízom benne, hogy neked is adhatok egy kis löketet a nehezebb napokra, és ezen felbuzdulva te is összeállítod majd saját kis boldogság listádat...

Ezt hallgasd közben!

♥ Hétfő
fall_is_my_favorite_season_52.jpg

♥ Kedd
fall_is_my_favorite_season_53.jpg

♥ Szerda
fall_is_my_favorite_season_51.jpg

♥ Csütörtök
fall_is_my_favorite_season_54.jpg

♥ Péntek
fall_is_my_favorite_season_55.jpg

Neked mi tette boldogabbá a heted?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7215163470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása