Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

TEVETEJES kozmetikumok //TESZT

2019. szeptember 25. - Antalfy Krisztina

Tevetejet minden Nőnek! 

A szépség és a harmónia megőrzése minden életszakaszban fontos lenne, de sajnos rengeteg olyan városi ártalom – kipufogógáz, por, stressz, UV-sugárzás, hideg szél, fűtés miatti száraz levegő - éri a bőrünknek, melynek köszönhetően sajnos észrevétlenül felgyorsulhat az öregedés folyamata. Éppen ezért nem árt, ha időben elkezdünk olyan kozmetikumokat használni, melyek finomabbá, teltebbé teszik az arcbőrt, és amelyek tartalmaznak tevetejet.
ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_28.jpg

Bizony! S bár itthon még kevésbé elterjedt a „fehér arany”, azért érdemes megismerned a tevetej jótékony tulajdonságait, ugyanis az egészségedre és a bőrödre is csodás hatást gyakorol. A tevetej ugyanis C-vitaminban, vasban gazdag, tartalmaz lanolint, valamint elasztint, így érthető, hogy már a szépségipar is felfedezte magának. A tevetej kiváló természetes hidratáló és bőrszépítő, ráadásul a pattanások, aknék elleni küzdelemben is remekül felveszi a harcot.

photo-1516899802904-9c832bb89e37.jpg

Az alábbi posztban el is hoztam számodra a Bedouin Cosmetics néhány szuper, tevetejből készült termékét.  

1. TEVETEJES SZAPPAN
(Levendula és Natúr illattal)

Termékről:

Tevetej szappan megakadályozza anti bakteriális fertőzéseket. Úgy viselkedik,mint egy fertőtlenítő, eltávolítja az elhalt hámsejteket, enyhíti dermatitis (dermatitisz, bőrgyulladás), tüneteit, és élénkíti a bőrt, ajánlott ekcéma és pattanások kezelésére. A tevetej természetes alfa-hidroxi-sav forrás, amely kisimítja a ráncokat teltebbé, finomabbá és szárazabbá teszi az arcbőrt. Tartalmaz még fehérjét, vitaminokat, valamint ásványi anyagokat,bőr hidratáló.

69745109_544621283033451_7714849534464118139_n.jpg

Saját véleményem:

Első érintésre nagyon kemény, de használat közben, vízzel érintkezve azonnal megpuhul, finommá, lágy tapintásúvá válik. Nem szárítja a bőrömet, nem irritál, kifejezetten jót tesz neki, puhává, simává varázsolja, mintha már bekentem volna valami finom hidratáló krémmel az arcbőröm. Két hét használat után azt tapasztaltam, hogy láthatóan visszahúzódtak, vagy inkább elő se jöttek azok a fránya pattanások. 

2. TEVETEJES TESTVAJ / 50 ML
(Argán és Gránátalma magolajjal, ill. Levendula illattal)

Termékről:

A tevetejjel készült termék segítik a  bakteriális fertőzések leküzdésében. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, enyhíti a  bőrgyulladást és élénkíti a bőrt. Ajánlott ekcémás és pattanásos bőr kezelésére. Tevetej természetes alfa-hidroxi-sav forrás, amely kisimítja a ráncokat teltebbé, finomabbá és szárazabbá teszi az arcbőrt. Tartalmaz még fehérjét, vitaminokat, valamint ásványi ,bőr hidratáló anyagokat.

67960121_1259930534178319_7689157892517975908_n.jpg

Alábbi bőrbetegségekre kedvező hatású lehet:
- pikkelysömör

- Atópiás dermatitis (atópiás ekcéma)
- Urticaria (csalánkiütés)
- Faggyútúltermeléses ekcéma
- Pattanások és egyéb diagnosztizált krónikus bőrbetegségek.

Saját véleményem:

A tapintása kissé viaszos, zsíros és kemény, de felkenve csodát tesz a száraz, irritált, érzékeny bőrrel. Nem szabad elfelejtenünk, hogy az ősz beköszöntével - szeles, esős időben - még nagyobb gondot kell fordítanunk bőrünk ápolására, védelmére, és bizony ez a termék tökéletes társ lehet a szélsőséges időjárástól kiszáradt bőrünk - arc, kézfej - számára.  Egy kevés is elég belőle, a kéz melegétől finoman olvadni kezd és remekül hidratál.  

20190829_163527-01.jpeg

3. TEVETEJES FÜRDŐGOLYÓ / 125 G
(Levendula és Kókusz illattal)

Termékről:

Tevetej fűrdőgolyó megakadályozza anti bakteriális fertőzéseket. Úgy viselkedik,mint egy fertőtlenítő, eltávolítja az elhalt hámsejteket, enyhíti dermatitis (dermatitisz, bőrgyulladás), tüneteit, és élénkíti a bőrt, ajánlott ekcéma és pattanások kezelésére. A tevetej természetes alfa-hidroxi-sav forrás, amely kisimítja a ráncokat teltebbé,finomabbá és szárazabbá teszi az arcbőrt.Tartalmaz még fehérjét, vitaminokat, valamint ásványi anyagokat,bőr hidratáló.

68965025_2322128641369910_5066356757234421734_n.jpg

Saját véleményem:

Jó érzés belebújni és egy hosszú, fárasztó nap végén kényeztetni kicsit a testemet vele. Kellemes illatú, gyorsan feloldódik a kád-meleg vízben, ugyanakkor csak alig látható módon, halványan színezi el a fürdővizet. A bőröm fürdés után érezhetően selymesebb, puhább tapintású lett tőle. Bár az utóbbi időben inkább zuhanyozni szoktam, a hűvösebb estéken kifejezetten jól esik egy nagy kád vízben elmerülni. 

A termékeket a Bedouin Cosmetics biztosította számomra.

photo-1542916514-3e2119eefeb7.jpg

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6615166774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása