Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Sokszínű őszi gardróbra vágsz? Akkor irány a Reserved!

2019. október 03. - Antalfy Krisztina

Kendall Jenner a Reserved új kampány arca

Tegnap reggel abban szerencsés helyzetben volt részem, hogy én is ellátogathattam a Reserved őszi-téli kollekciójának a bemutatójára. Személy szerint örömmel láttam, hogy idén továbbra is hódítanak az állatminták, a kockák, a szifon blúzok, a puffos ujjak, a rakott szoknyák, a szatén anyagok és a bőr hatású darabok. Mindemellett a nyárból kicsit átszivárogtak a lenge szövetek, és a közkedvelt virág minták. Az alábbi posztban a márka legújabb szépségeit és az új kampány arcát hoztam el számodra.     

ciaokendall.jpg

Időpont: Október 02. / kedd
Helyszín: Festetics Palota 

A RESERVED bemutatja
#CIAOKENDALL

A Kate Moss, Cindy Crawford, Adwoa Aboah és Irina Shayk kampányokat követően a lengyel divatmárka, a RESERVED, eddigi legnagyobb kampányában ismét világhírű sztárral dolgozik együtt. A 2019/20-as őszi/téli kampány arca Kendall Jenner – a kortárs popkultúra megtestesítője, a social media királynője, a szupermodell.
0819_re_milano_91827346_498.jpg116 millió Instagram követővel és 180 cm magasságával, magasan a Forbes „legjobban fizetett modellek” listájának élén áll. Kendall Jenner megkérdőjelezhetetlenül napjaink divatvilágának egyik legnagyobb alakja, minden szezonban a világ legnevesebb divattervezőinek kifutóján vonul végig, és a leghíresebb divatházak kampányaiban szerepel.

_5267329.jpg
A Gordon Von Steiner rendezte videóban Kendall a legikonikusabb olasz filmek női főszereplőivé alakul át. Úgy táncol, úgy csábít és kacérkodik a kamerával, mint a legnagyobb filmsztárok. A legújabb RESERVED produkcióban Kendall bebizonyítja, hogy nem csak nagyszerű modell, de színészi tehetségben is bővelkedik.

A RESERVED bemutatja a 2019-es Re.Design kollekcióját

A reneszánsz és a barokk összefonódása a természet bájos egyszerűségébe. Paloták pazarló fényűzése, csendes falvak, művészeti alkotások és textilek kombinációja az ékkövek varázsával. Isten hozott Toszkánában! A legújabb Re.Design kollekció alkotói egy több évszázadon átívelő utazásra invitálnak bennünket Olaszország ezen részének kultúrájába és művészetébe.

unnamed_1_22.jpg

Bartek Wieczorek fotósorozatában visszaköszön az olasz hétköznapok miliője. Az élet apró örömei – egy finom kávé, egy esti séta vagy egy látogatás a moziba – színesítik és ízesítik a képeket, csak úgy, mint ahogy teszik ezt a mindennapokban.

20190820_wieczorek0288_rk_w_1.jpg

A RESERVED bemutatja - Prémium kollekció

Magda Wunsche és Agnieszka Samsel, a jól ismert fotós páros alkotta meg a Reserved Premium kollekció legújabb kiadásának képeit, egy olyan környezetben, ahol az ásványok festik rózsaszínűre a vizet és a fehér meszelt falak geometrikus keretet adnak a tájképnek.
190828_reserved_0492_final.jpg

A spanyol tartomány – kőfejtők, apró falvak és egyenetlen terepek világa, a vidék, ahol az ember és a természet harmóniában tud együtt élni – szolgált a fotózás helyszínéül, amely a díszlet szimbolikus jelentésén keresztül nem csak esztétikailag teremt összhangot, hanem az új Premium kollekció filozófiáját is magában hordozza.
190828_reserved_0380_final.jpg

A RESERVED bemutatja 2019-es őszi/téli kollekcióját

Az idei őszi/téli RESERVED kollekció a bohém stílust, a városi eleganciával ötvözi mind mintáiban, mind a szabásvonalakban: szatén szoknyák, gazdagon díszített maxi ruhák, illetve a sportosabb vonalak is megjelennek a kollekcióban.

unnamed_44.jpg

További információ:
RESERVED

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6015188334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása