Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Yves Rocher hajápoló újdonságok // TESZT

2019. október 15. - Antalfy Krisztina

Induljon a hajvédelem!

Az őszt mindig is az élénk színek, a ragyogó árnyalatok és persze a kozmetikai márkák újdonságai miatt várom - sok egyéb más dolog mellett persze. Az idei szezon pedig különösen bővelkedik olyan ötletekkel, inspirációkkal és termékekkel, melyeket kár lenne kihagynunk. Az alábbi posztban el is hoztam számodra  néhány Yves Rocher hajápoló -és védő terméket, amelyek nélkül belevághatunk a télbe, de nem érdemes.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_31.jpg

Amikor beköszönt az ősz, érdemes lecserélnünk hajápoló készítményeinket, hisz a hirtelen jött évszakváltás, a hűvös, szeles és esős idő a hajunkat is megviseli. A fényvédőket tartalmazó samponok és balzsamok helyett válasszunk inkább ápolóanyagokban gazdag készítményeket. 

Az egészséges haj az egészséges fejbőrrel kezdődik.

1. Yves Rocher dúsító sampon / 300 ml 

Termékről:

Az ásványi anyagokban, nyomelemekben, vitaminokban, zsírsavakban, esszenciális aminosavakban és peptidekben gazdag Kinoa kivonat segítségével e sampon a haj elnehezítése nélkül nyújt dúsabb hatást egészen a hajtövektől kettős hatásának köszönhetően.
received_727428741063632-01.jpeg
Saját véleményem:

Kellemes illattal, könnyű, zselés textúrával rendelkező sampon. Használat során érezhető a finom illat, épp annyira habzik, amennyire szükséges, így kevés is elég belőle. Hajszárítás után - hajszárítóval - könnyen kezelhetővé és selymes tapintásúvá válik a hajam. Bár dúsító hatást nem igazán vettem észre, legalább nem nehezíti el az amúgy is vékony szálú hajszálaimat, nem mellesleg sokkal szebb lett tőle a hajam és mióta használom, bőven elég ha hetente kétszeri hajmosás. Szerintem igazán jó kis termék. 

2. Yves Rocher hajtöredezés elleni erősítő szérum / 100 ml 

Termékről:

Az omega 6 és 9 zsírsavakban is gazdag Jojobaolajjal gazdagított erősítő szérum védi a hőhatásnak kitett hajat, valamint erősíti a hajszálakat a hajtöredezettség mérséklése érdekében. A 230 °C-ig terjedő hővédő hatás elengedhetetlen az olyan hőtermelő eszközök által okozott károk elkerüléséhez, mint a hajszárító, hajvasaló, göndörítő.

received_726083167854668-01.jpeg
Saját véleményem:

Mind közül ez a kedvenc termékem. Több hete használom már, heti kétszer-háromszor hajmosás után, és az már biztos, hogy ha elfogy, újra veszem. Először kissé tartottam tőle, hogy elnehezíti, még zsírosabbá teszi a hajam, de épp ellenkezőleg. Erősebbé, fényesebbé és egészségesebbé vált tőle. Túlzás nélkül állíthatom, hogy ez egy remek termék, csak ajánlani tudom, nagyon meg vagyok vele elégedve.

3. Yves Rocher fejbőrradír városi hatások ellen / 150 ml

Termékről:

A növényi proteinben gazdag Moringa kivonatot tartalmazó fejbőrradír használatával fejbőre megtisztul, javul az oxigénellátása, valamint lassul a haj zsírosodása. A hámlasztó szemcsék 100%-ban természetes eredetűek, ezért előfordulhatnak fekete szemcsék a termékben.
received_757580588037085-01.jpeg
Saját véleményem:

Kellemes az illata, a textúrája pedig épp olyan, mint egy bőrradírnak. Használata kellemes, bizsergető, jól esik vele gyengéden átmasszírozni a fejbőrömet. Hetente kétszer használom hajmosás előtt a vizes fejbőrön, és valóban érezhető, hogy a már száraz, formázott hajam sokkal szebb, fényesebb, és ami a legfontosabb, kevésbé zsírosodik. Szerintem mindenképp érdemes legalább egyszer kipróbálnod.

4. Yves Rocher fényt adó hajleöblítő ecet

Termékről:

Fényt adó hajleöblítő ecet málnával, mely eltávolítja a hajszálakra rakódó vízkövet, valamit egyéb vízben megtalálható anyagokat, hogy a hajunk tökéletesebben ragyoghasson!
received_501520800689919-01.jpeg
Saját véleményem:

Mit is írhatnék erről a termékről? Utálom az ecet illatát, így először kissé távolságtartó voltam vele szemben, ám ismételten kellemesen csalódtam. Még nagymamám szépítő eszköztárából tudom, hogy az ecet csodákra képes, nem csak a konyhánkban, de bizony hajunk szépségének megőrzéséhez is használhatjuk. Így végül hajmosás után csak ráöntöttem a hajamra. Az illata kellemes, - meg sem közelíti azt az undok, orrfacsaró ecet szagot -  használata után pedig selymes tapintást, ragyogó fényt és egészséges kinézetet varázsolt festetlen hajszálaim számára. Egyetlen bajom van csak vele, és ez az adagolása, az állaga ugyanis olyan, mint a víznek. 

Bár nem mindegyik termék csodaszer, én mégis arra biztatnálak, hogy tégy egy kísérletet velük és próbáld ki az Yves Rocher termékeit.

További információ:
Yves-Rocher.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1815224022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása