Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Csodaszérumok bőröregedés ellen az Yves Rocher-tól

2023. május 02. - Antalfy Krisztina

Kinek előbb, kinek később, de idővel mindannyiunk bőre öregedésnek indul, homlokunk, nyakunk, arcunk ráncosodni kezd. Szokták mondani, hogy akinek ráncos az arca, az igazán él, hiszen ezek a vonalak élményeink lenyomatai. Nincs olyan csodaszer, ami örökre eltüntetné őket, de az a jó hírünk, hogy vannak csodaszerek, amelyek segítik lelassítani a bőröregedést.anti_age_global_termekcsalad.jpg

Az Yves Rocher Anti-Age Global termékcsaládjába tartozó nappali Sejtmegújító szérum-eszencia és a Kétfázisú regeneráló éjszakai koncentrátum tökéletes és ütős duót alkot a ráncok ellen, együttes napi használatuk kivételes sejtmegújuláshoz vezet.

Természet inspirálta hatóanyag

Az Yves Rocher laboratóriumaiban botanikusok és fitológusok egyedülálló, természet inspirálta öregedésgátló hatóanyagot alkottak meg gemmoterápiával, azaz rügyterápiával. A rügyekben minden alapvető vitamin, ásványi anyag és egyéb hatóanyag megtalálható, ami a növény fejlődéséhez kell. Fejlődnek és átalakulnak, ami a növényi regeneráló sejteknek is köszönhető, és csodálatos megújulásra képesek. Ezek a rügyek a leendő növény minden erejét és tulajdonságát tartalmazzák, ez inspirálta az Yves Rocher-t az Anti-Âge Global termékcsalád megalkotására.anti_age_global_termekcsalad1.jpgSzabadalmaztatott hatóanyag

Az Anti-Age Global termékcsalád szabadalmaztatott hatóanyaga az úgynevezett rügykivonat, amelyet botanikusaink laboratúriumainkban fejlesztettek ki annak érdekében, hogy minél nagyobb dózisban nyerjék ki a növényi rügyekből a bőr megújulását segítő sejteket, elemeket. Olyan szabadalmaztatott botanikai biotechnológiai eljárással dolgoztak, amelyben egyetlen orgonarügy-mintából kiválaszthatták, szaporíthatták és dúsíthatták a növényi regeneratív sejteket, hogy egy innovatív, aktív öregedésgátló molekulákban koncentrált hatóanyagot fejlesszenek ki: ez a növényi rügykivonat.

A Kétfázisú regeneráló éjszakai szérum innovatív textúrája a természetes hialuronsav gélnek köszönhető, amely dupla koncentrációban tartalmazza a rügykivonatott. Ebben a gélben keverednek aztán össze olyan értékes olajok, mint a jojoba-, borágó-, szőlőmag- és camelinaolajok, amelyek kellemes és megnyugtató érzetet hagynak a bőrön. Ez a kettős fázis biztosítja a bőr megújulását, serkenti a sejtek anyagcseréjét, ragyogóvá és feszesebbé varázsolja a bőrt és biztosítja azt, hogy a szérum hatóanyagai a bőr legmélyebb rétegeibe is eljussanak.

Érdemes beépíteni a napi bőrápolási rutinba az Yves Rocher Anti-Age Global termékcsaládjába tartozó nappali Sejtmegújító szérum-eszenciát és a Kétfázisú regeneráló éjszakai koncentrátumot a tökéletes hatásért.

Az Anti Age Global termékcsalád tagjai:

Anti Age sejtmegújító krémes éjszakai arcápoló
Kétfázisú regeneráló éjszakai szérum
Pigmentfoltok elleni koncentrátum
Ragyogó hatású emulzió SPF 30
Sejtmegújító arcápoló - száraz bőrre
Sejtmegújító nappali arcápoló
Sejtmegújító szérum-eszencia
Sejtregeneráló szemkörnyék ápoló

További információ:
Yves Rocher Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4818125992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása