Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

TESZT // Bangkok Edition sminkkollekció

2019. december 04. - Antalfy Krisztina

Ragyogó szépség a hétköznapokban is...

Buddhista templomok, tuktuk-ok, utcai kifőzdék, úszó piacok és zsúfoltság, mindez egyszerre jellemzi Thaiföld méltán híres fővárosát. New York és Párizs után most egy igazán egzotikus város ihlette meg az Artistry Studio sminkkollekióját, méghozzá az aranyló Bangkok. 

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_34.jpg

Még csak ősz közepén jártunk, amikor egy különleges sajtótájékoztató keretein belül bemutatták az új Artistry Studio Bangkok Edition kollekciót, telis-tele színekkel, ragyogással és persze vidámsággal. Személy szerint azóta sem nem tudok betelni ezeknek a sminktermékeknek a színeivel és cuki dizájnjával, egyszerűen imádom. Ezért úgy gondoltam épp elég régóta használom őket, így itt az ideje, hogy neked is megmutassam ezeket a szépségeket, ezzel is egy kis vidámságot csempészve a szürke hétköznapokba.

A csillogó arany és élénk színek, illetve a thai főváros fáradhatatlan lüktetése ihlette meg az ARTISTRY STUDIO™ Bangkok Edition kollekcióját, amelynek segítségével magadévá teheted Bangkok ragyogó, merész szépségét.

1kep.jpg

Csillámló arc- és testzselé

Termékről:

A Csillámló arc- és testzselé egyedi ragyogást kölcsönöz a bőrödnek. A zselét a bangkoki éjszakai élet ihlette, és úgy alkották meg, hogy tartósan a bőrödön maradjon, így akár egész éjjel csilloghatsz a táncparketten. 

img_20191019_160357.jpg

Szerintem:

Praktikus csomagolás, imádnivalóan cuki illusztráció, kellemes illat, krémes állag. Mi kell még? Egy kis plusz csillogás, amiből karácsonykor sosem lehet elég. Én biztos végig fogok vele ragyogni az ünnepek alatt...

Ajánlott eladási ár áfával: 10.700 Ft

2 az 1-ben matt ajakceruza

Termékről:

Légy lenyűgöző, akárcsak egy istennő a dús és élénk pigmenteknek, valamint a bársonyosan matt hatásnak köszönhetően. Ez egy bárhol könnyedén használható ceruza formátum. Az ajkak azonnal gyönyörűvé válnak a dús és élénk pigmenteknek, valamint a bársonyosan matt hatásnak köszönhetően. A nagy méretnek köszönhetően egyszerűen alkalmazható rúzsként, ugyanakkor a kúpos vége tökéletes az ajkak kihúzására, kiemelésére és kitöltésére. Sima hatást és krémes, könnyű érzetet kölcsönöz. Órákon át tart.

nevtelen_terv_2_1.jpg

Szerintem:

Szuper kis rúzsceruza. A színe gyönyörű, az ajkaimnak ad egy különleges plusz, ragyogással megfűszerezve. Nagyon jól hidratál, abszolút nem szárít és nem kopik. Legjobb benne, hogy nem kell hegyezni: egyszerűen csak csavard el az ajakszínező betét kitolásához.

Ajánlott eladási ár áfával: 7.200 Ft

3. Csillámló krémes szemhéjárnyaló

Termékről:

Készíts tartós sminket ezzel a krémes, csillámló szemhéjpúderrel, amellyel az áttetszőtől a merész ragyogásig bármit elérhetsz. A 3 árnyalat többdimenziós színeit, amelyeket Bangkok gyönyörű palotáinak és templomainak arany és csillogó színei ihlettek. A benne lévő primer rögzíti a sminket, így az éjjel-nappal kitart. Használható szemhéjpúderként és szemceruzaként is.  

nevtelen_terv_3_1.jpg

Szerintem:

Én a  Silver Violet árnyalatot próbálhattam ki. A színe különleges, az állaga finom, krémes, felvitelkor  lágyan oszlik el a szemhéjamon. Szemhéjalappal és anélkül is remekül megállja a helyét. Szép, áttetsző ragyogást kölcsönöz a tekintetnek, de vastagabb rétegben, fekete tusvonallal párosítva igazán drámai sminket lehet vele elérni. Sokáig hibátlanul fennmarad, nem kenődik, nem ül meg a redőkben.

Ajánlott eladási ár áfával: 8.100 Ft

További információ:
https://www.amway.hu/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2215337894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása