Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így viseld télen a SELYEMSZOKNYÁT!

2019. december 18. - Antalfy Krisztina

Visszatértek a 90-es évek!

Télen legalább annyit állok a ruhás szekrényem előtt reggelente, mint nyáron - ha nem többet. Kezemben a gőzölgő kávémmal minden nap azon tűnődöm, mégis miben induljak el otthonról. Aztán gyors kapkodásban jön a jól bevált, villámgyors smink, haj felkötve, egy jó meleg pulóver és hozzá a már jól bevált kényelmes nadrág. Ezúttal viszont nem kedvenc farmeromat húztam elő a ruhakupac mélyéről, hanem egy új szerelememet, a pezsgő színű selyemszoknyát.  

feher_bluzt_11.jpg

kép1/2/3/4

Szerencsére a szoknya örök divat, ilyen vagy olyan formába és hosszban mindig visszatért. Igaz, sokunk nagy kedvence továbbra is a nadrág maradt - praktikus, kényelmes viselete miatt -, a mai kor divatja azért megmutatja számunkra, hogy milyen sokféle szoknyaforma is létezik, melyek között mindenki megtalálhatja a saját kedvencét.

Ruhatáradban mindig legyenek alapdarabok, de könnyedén variálható divatos szépségek is...

photo-1543422018-9a1c40cf955d.jpg

Az idei szezon nagy visszatérője ezúttal a selyem. Igaz nem túl meleg viselet, de talán az egyik legelegánsabb anyag, ugyanis a belőle készült ruha luxus darabként ragyog viselőjén, és sokkal jobban öltöztet, mint a pamut, vagy a gyapjú. S bár tudom, hogy sokan csupán hálóingként asszociálnak a selyemre, én mindig is rajongtam érte. Legnagyobb örömömre ezúttal szebbnél-szebb összeállítások formájában bukkantak fel ismét ezek a szuper szexi, nőies midi selyemszoknyák és selyemruhák. 

Az alábbiakban én is elhoztam pár olyan ötletet a selyem szoknya és ruha viselésére, mely finoman sejteti a test vonalát, ugyanakkor megfelelő darabokkal kombinálva mindenkinek remekül fog állni.

 

Ha a szürke a kedvenc színed...

A szürke, vagy az ezüst árnyalata tökéletes átmenetet képez a fekete és a fehér között. Valódi semleges szín, ugyanakkor a maga szolid, visszafogott árnyalataival remekül áll mindenkinek, és bármelyik más színhez tökéletesen illik. Megfelelő munkahelyi viseletre, állásinterjúra, hisz tekintélyt és megbízhatóságot sugall.    

fotojet_242.jpg

kép1/2/3

Ha a fehér a kedvenc színed...

A fehér a hamisítatlan tisztaság, ragyogás színe. Ugyanakkor a legegyszerűbb, leghidegebb árnyalat, így tökéletesen illik bármilyen másik színhez. Viseld bátran, amennyiben klasszikus megjelenésre vágysz, vagy eleganciát szeretnél sugározni. Tetszőlegesen kombinálhatod bármilyen stílussal.

fotojet_235.jpg

kép1/2/3

Ha a fekete a kedvenc színed...

Formális, kifinomult, örök klasszikus. Viseld bátran, ha fontos számodra a megjelenés, vagy egyszerűen tiszteletet szeretnél sugallni. A fekete erőt, tekintélyt kölcsönöz viselőjének, nem mellesleg remekül karcsúsít.  

fotojet_1_22.jpg

kép1/2/3

Ha a sárga a kedvenc színed...

A sárga szín vidám, derűs, magabiztos árnyalat, mely felvillanyozza viselőjét és környezetét egyaránt. Viseld bátran állásinterjún, vagy meeting alkalmával. Nem mellesleg ez a szín javítja a gondolkodást - nem véletlen, hogy feljegyzéseinkhez gyakran használunk sárga cetlit. Egy sárga szoknyában, ruhában pedig mi magunk is elég figyelemfelkelőek leszünk.

fotojet_240.jpg

kép1/2/3

Ha a piros a kedvenc színed...

Magabiztos, vibráló, gazdag, élénken vibráló szín, mely végtelenül izgalmas, szenvedélyes és nőies. Viseld bátran ha fel akarod magadra hívni a figyelmet, illetve ha elismerésre vágysz, ugyanis ez a szín növeli az önbizalmat és a magabiztosságot. 

fotojet_241.jpg

kép1/2/3

Ha a rózsaszín a kedvenc színed...

Sokan kizárólag a babás megjelenéssel hozzák összefüggésbe, holott számtalan árnyalata van, a vöröstől egészen a halvány rózsaszínig. Viselőjének megnyugvást, gyengédséget kölcsönöz, enyhíti az erőt, a keménységet és az önbizalomhiányt. Nagyon nőies szín.  

fotojet_236.jpg

kép1/2/3

Ha zöld a kedvenc színed...

Léleksimogató szín, mely megbízható, nyugtató, gondoskodó érzést kelt. Viseld akkor, ha fokozott stressz ért mostanában, vagy ha így az év végéhez közeledve kimerültnek érzed magad.

fotojet_237.jpg

kép1/2/3

Ha a kék a kedvenc színed...

Ez a szín egyszerre sugall nyugalmat és erőteljes önkifejezést, határozottságot. A kéket lelki nyugtatószernek is hívják, mivel biztonságot, stabilitást sugall. S míg a világoskékről a békére, a megértésre asszociálunk, addig a sötétkék a tudást, az erőt jelenti számunkra.

fotojet_238.jpg

kép1/2/3

Remélem, tudtam segíteni pár ötlettel, amiből majd kedvedre inspirálódhatsz!

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6715354346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása