Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Minimalizálj - Zséda 2020 // KÖNYVAJÁNLÓ

2020. január 15. - Antalfy Krisztina

Hogy ne feledkezz meg semmiről

Úgy általában véve elég régimódi vagyok, legalább is egy dologban biztosan, hiába a sok kütyü, okos eszköz, én bizony mind a mai napig imádok kézzel jegyzetelni és papír alapú határidőnaplót vezetni. Így már jó előre beszerzem az új évre azt a naptárt, ami tökéletes útitársam lesz egész évre: szép, egyedi, könnyedén átlátható, remekül használható tervezéshez, jegyzeteléshez, ugyanakkor elég kicsi ahhoz, hogy elférjen bármelyik táskámban.
minimalizalj_zseda_2020_1.jpg

Tovább

Gauguin Tahitin - Az elveszett paradicsom // FILMAJÁNLÓ

Január 23-tól érkezik a mozikba A művészet templomai ismeretterjesztő sorozat legújabb epizódja, amely Paul Gauguin életét és művészetét mutatja be, felelevenítve a festő hosszú utazását, ami az egyik legnagyobb modern művésszé tette őt.

dunszt_gauguinu-1024x569.jpg

Tovább

2020-ban újra #nemluxustaska!

Szerencsés vagyok, hogy olyan életem van, ahol a mindennapos tisztálkodáshoz, testápoláshoz szükséges alapvető eszközök természetesek számomra, mint a fogkefe, fogkrém, tusfürdő, sampon, betét, testápoló, vagy dezodor, a tiszta fehérneműről már nem is beszélve. Sajnos azonban nem minden Nő ilyen szerencsés, számukra azonban egy remek csapat kitalálta a #nemlucxustasa kampányt.

nemluxustaska_03.jpg

Tovább

Avenue 5 / Red Carpet premier

Doktor House ezúttal az űrbe kalauzolja a nézőket

Az alelnök alkotójának, Armando Ianuccinak az új, Avenue 5 című sorozata január 20-án, hétfőn indul az HBO-n és az HBO GO-n. A 40 év múlva játszódó sorozatban a naprendszer bejárása már nemcsak a sci-fi írók fantáziájában lehetséges, hanem egy virágzó, multimilliárd dolláros üzlet.
-go1_1080.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása