Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

LUSH All The Wild Things szappan Ausztráliáér

2020. január 29. - Antalfy Krisztina

Lush által életre hívott Bush Animal Fund az ausztrál bozóttüzek által sújtott állatok megmentését és természetes élőhelyeik helyreállítását támogatja. Január 24-én került forgalomba az All The Wild Things szappan, mely a Lush üzleteiben és online is globálisan elérhető lesz.

photo-1504575958497-ccdd586c2997.jpg

Hazánkban Január 29-étől kapható extra limitált számban minden Lush üzletben és a hu.lush.com-on. A termék eladásából származó bevétel a Bush Animal Fund nevű alapba kerül, mely a vadon élő állatokat és természetes élőhelyeiket védő szervezetek támogatására jött létre.

“A világ elismeréssel adózik az ausztrál hatóságok elképesztő munkájának, hiszen nélkülük sokkal több állati és emberi áldozatot követeltek volna a 2019 szeptembere óta országunkban tomboló bozóttüzek. Tudjuk, hogy a teljes felépülés hosszú és nehéz lesz. A Bush Animal Fund is egy nemzetközi kezdeményezés, mellyel a közösségi támogatásból működő szervezeteket támogatjuk.” - Peta Granger, a Lush ausztrál és új-zélandi igazgatója

01950-all-the-wild-things-pdp-1536x1536.jpg

A Lush az egész világon felhívta a vásárlói és dolgozó figyelmét a tragédiára. El sem tudjuk képzelni, milyen szörnyű látvány tárul azon önkéntesek szeme elé, akik a bozóttüzeket túlélő állatok megmentésén fáradoznak. Eddig körülbelül egymilliárd állat pusztult el a tűzben.

Az önkéntes állatmentők munkájának elismeréseképp azonnal elindítjuk egy exkluzív szappan forgalmazását, mely az All The Wild Things nevet viseli. A termék eladásából származó bevételt az állatmentő csoportok támogatására fordítjuk, akik elsősegélyt nyújtanak és a természetes élőhelyek helyreállításán fáradoznak.”- Hilary Jones, Lush etikus kereskedelmi igazgató

lush1.jpg

Az All The Wild Things szappan a Lush népszerű, Outback Mate nevű termékének limitált kiadású változata. Eukaliptuszt és citromfüvet tartalmaz.

Vásárolj egy szappant, és ezzel támogasd te is a szervezetet!

További információ:
LUSH Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_3.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5215470652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása