Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ha úgy érzed, nem érkezik elég gyorsan a tavasz

2020. február 11. - Antalfy Krisztina

Borulj virágba a Van Graaf-fal

Ha úgy érzed, nem érkezik elég gyorsan a tavasz és Te már legszívesebben a könnyű anyagú, lengébb darabokért nyúlnál, hoztam rá megoldást! Ne szomorkodjon a szép virágos ruhád a szekrényben tovább! Számtalan módja van, hogy az enyhülő tavasztól a perzselő nyáron át egészen a lombhullásig viselhesd. Hűvösebb, esősebb napokon merülj el a burgundi és rozsdás árnyalatú virágmezőben, húzz hozzá motoros dzsekit és bakancsot, így máris Te leszel az üdítő szín a szürke napokon! 

minimalizalj_zseda_2020.jpg

Ha pedig tényleg itt a tavasz, bátran viselj bézs, pasztell és pink árnyalatokat, akár egy tigrisliliom mintás ruha formájában is. Légy óvatos, ilyenkor elkel még egy puha sál, vagy egy könnyű kardigán, ne hagyd őket otthon! Várd Te is a VAN GRAAF-fal a tavaszt!

enlz-vsa.jpeg

unnamed_55.jpg

További információ:
VAN GRAAF

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_4.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9615469218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása