Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Nőnap a Ráth-villában

2020. március 05. - Antalfy Krisztina

2020. március 8-án vasárnap 15 órától a Nemzetközi Nőnap alkalmából különleges programmal várják a látogatókat a Ráth György-villa A mi szecessziónk és a Drágakőre festve c. kiállításaiban. A vezetett séta során a résztvevők jelmezeket ölthetnek, és a századforduló korát megidéző öltözékekben ismerhetik meg a villa szecessziós enteriőrjeit és műkincseit.

photo-1534103704502-96e3a4ed093b.jpg

Ezúttal kiemelten a szecesszió nőies oldalával, jellegzetes női tárgyaival, néhány kivételes női alkotójával és ihletőjével foglalkoznak. Minden hölgy vendéget egy-egy szál virággal várják a szervezők, és talán ezen az ünnepen sem lesz tilos csókot lopni a fagyöngy alatt vagy a pálma árnyékában.

212.jpg

Jegyár:

1 500 Ft
További kedvezmény nem érvényesíthető

Jegyvásárlás:

A jegyet az online felületen, vagy a pénztárban személyesen, lehetőség szerint az eseményt megelőzően vásárold meg. A megvásárolt jegyet vidd magaddal kinyomtatva, vagy telefonon mutasd azt be.


További információ:
Iparművészeti Múzeum

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4215504686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása