Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Alkosd meg saját DS modelled

2020. április 27. - Antalfy Krisztina

Engedd szabadon kreativitásod!

Lépj ki egy kicsit a mindennapok egyhangúságából és kapcsolódj ki! A bezártságból adódó stressz levezetésére kiváló eszköz a színezés. A DS Automobiles 8 kiszínezhető rajzot készített, amelyek a DS 9, DS 7 CROSSBACK, DS 3 CROSSBACK modelleket, a DS AERO SPORT LOUNGE, DS X E-TENSE és DS E-TENSE koncepcióautókat, valamint a DS Techeetah Formula E versenyautót ábrázolják.

81712_252.jpg

RELAXÁLJ

Hogy egy kicsit megfeledkezzünk a karantén okozta stressztől, a színezés lehet az egyik legjobb elfoglaltság, hisz a színezés képes megnyugtatni az embert. Az ismétlődő mozdulatok és a színek használata segít a stresszoldásban és a relaxálásban. A gyermekek és a felnőttek is kikapcsolhatnak kicsit, amíg a színezésre koncentrálnak.

A DS DESIGN STUDIO PARIS által készített rajzok elérhetők a www.dsautomobiles.hu oldalon és a márka Facebook oldalán is megtalálható közülük néhány.

81736_252.jpg

A művészi hajlamúak kinyomtathatják, kiszínezhetik, majd meg is oszthatják kreációikat a #DSartist és #DSatHome hashtag-ekkel ellátva.

Oszd meg a műveidet

Nyomtasd ki, színezd ki, majd oszd meg kreációidat a #DSatHome hashtag-gel!


Internet : https://www.dsautomobiles.hu/a-ds-vilaga/ds-hirek/a-szinezes-muveszete.html
Facebook : https://www.facebook.com/ds.magyarorszag/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1715644382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása